hirdetés
hirdetés

Először lett magyar szálloda Small Luxury Hotels-tag

A Small Luxury Hotels a világ mintegy 90 országából gyűjti össze azokat a hoteleket, melyek egyedülállóan mutatják be lokális értékeiket. Ezen szállodák mellé került most a Botaniq Turai Kastély is, Magyarországon elsőként - tájékoztatta szerkesztőségünket a szálloda.

hirdetés

2020-as megnyitása óta a kastélyszálló szolgáltatásaival és impozáns megjelenésével nem csak a vendégek, de számos nemzetközi szervezet és verseny elismerését is kiérdemelte. Az idei évben az International Travel Awardson „Magyarország legjobb 5 csillagos szállodájának" díját elnyerő kastélyszálló szeptemberben felvételt nyert az egyedi butikhoteleket összefogó Small Luxury Hotels tagjai közé.

A Small Luxury Hotels (SLH) 520 szállodát fog össze a világ 90 országában, melyek mind egyediek, értékeikben azonban mégis megegyeznek. Kizárólag a nagyon magas szolgáltatási színvonallal működő hotelek, a gondos kiválasztási folyamatot követően csatlakozhatnak az SLH tagok körébe, melynek során a szervezet inspektorai titkos látogatás keretében minősítik szolgáltatásaikat. A felvételi szempontok között rendkívül fontos helyen van a lokális értékek védelme és a szállodák környezetükkel és a helyi közöséggel való együttműködése. Emellett feltétel, hogy a hotelek nem lehetnek szállodalánc tagjai és személyes, autentikus élményeket kell nyújtsanak vendégeik számára. Az SLH elkötelezetten támogatja taghoteleinek fenntarthatósági törekvéseit.

 

A többek között az Amerikai Egyesült Államokban Hamptonsban, New Yorkban, Európán belül Londonban, Santorinin, Mykonoson és Saint-Tropez-n, illetve az Ausztráliában, Afrikában és Dél-Amerikában megtalálható hotelekhez Magyarországon elsőként csatlakozhatott a BOTANIQ Turai Kastély. Az SHL követelményeinek megfelelve, 19 vendégszobájával, prémium szolgáltatásaival és autentikus, helyi termelőktől beszerzett alapanyagaival várja vendégeit Budapesttől alig 50 kilométerre.

A kastélyszálló kül- és beltéri wellness, valamint fitnesz szolgáltatásaival és többféle szobatípusával négyévszakos feltöltődési és kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A szolgáltatások mellett a 10 hektáros ősfás kastélykert és két étterme is hozzásegítette, hogy az SHL világhírű tagjaihoz csatlakozhasson a hotel. A Clarisse és Pálmaház éttermek prémium alapanyagokból készült fogásokkal várják látogatóikat. Önfenntartó törekvéseinek köszönhetően a konyhára nem csak a helyi termelőktől, de a kastély saját veteményeséből is érkeznek alapanyagok, így biztosítva a legfrissebb hozzávalókat, a farm to table elv alapján.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk