Szakács vagy, és szereted a sört? Akkor téged keresünk!

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel keresi azt a kalandozásra kész, a különleges sörök világát kedvelő szakácsot, aki szívesen elutazna a Grimbergen sörmárka szülőhazájába, Belgiumba.

hirdetésA belga Grimbergen sör magyarországi bevezető kampányának részeként 2016. szeptember 8-án, másokkal közösen különleges úton vehetsz részt a Grimbergen sör vendégeként.Te lehetsz a márka Magyarországról delegált egyetlen szakácsa.

Az utazás keretében Belgiumban meglátogatod a Grimbergen sörüzemet, és élményeidet meg kellene osztani a többi szakmabélivel, a konyhákon és vendégtérben dolgozókkal, vagyis a Turizmus Trend / Vendég & Hotel olvasóival.

Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezz az alább megadott címen, részt kell venned egy igazán exkluzív sörrel bélelt, kellemes utazáson, és már a helyszínről egy rövid tudósítás keretében (segítünk, ha kell), valamint a hazaérkezés után egy részletesebb cikk keretében be kell számolj élményeidről.

Segítség számodra (és számunkra is), ha minél többet tudsz a (prémium) sörökről, szereted kóstolni, akár el tudod képzelni, hogy olyan ételsort készíts, amelyhez egy különleges sör ad ihletet számodra, és ha szeretsz egy vidám élményben, egy jó buliban részt venni, majd utána élményeidről mesélni – akár írásban is.

Ki fog nyerni?

A beérkezett pályázatok közül a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szerkesztősége és a Grimbergent forgalmazó Carlsberg képviselői közösen döntik el, hogy végül ki vehet részt az utazáson.

A legesélyesebb az a jelölt, aki vidám, felszabadult, akár szívesen készít sörhöz párosított ételeket, szeret mesélni az elkészítés módjáról, és örömmel megosztja másokkal az élményeit.A játék menete:

● Pályázni legkésőbb augusztus 10-én éjfélig lehet.

● A legjobb pályázatokból egy rövid kivonatot a Kreatívon is közölni fogunk.

● A pályázatokat augusztus 15-ig bíráljuk el, majd ezt követően értesítjük a nyertest, illetve a Kreatívon is megjelentetjük, hogy ki lesz a szerencsés.

● A sörtúra időpontja: szeptember 8.

Keressük tehát azt az olvasónkat, aki a Grimbergen vendégeként (azaz az utazást és a szállást a sörmárka állja) szívesen utazna el Belgiumba, nézné meg a Grimbergen sörüzemet, és erről az utazásról tudósítana, írna, fényképezne és ha nagyon lelkes, akár videót is készíthet.

Nyilván most sokan magukra ismertek és részt vennének ebben a kellemes mókában.

A következőt kell tennetek:

  1. Írjátok le maximum 300 karakterben, hogy miért szeretnétek részt venni ezen az utazáson!
  2. Írjátok le egy mondatban, hogy miért ti lennétek az ideális jelöltek!
  3. Küldjétek el, hogy eddig milyen jellegű tartalmakat készítettetek. Lehet ez blog, mikroblog, Facebook-oldal (url), vállalati hírlap (pdf), tévéműsor, reklámfilm (link), fotósorozat, novella, regény, bármi amiből megtudjuk, hogy milyen jellegű tartalomgyártásban vagytok a legjobbak.
  4. Küldjetek magatokról egy fotót is!

Ez az egész csomag ne legyen túl nehéz (max. 1 megabájt) és küldjétek el a

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címre SÖRTÚRA tárggyal!

Egy videó a Grimbergenről:Hogyan kell elképzelni egy ilyen túrát?

Az utazás során a résztvevők megismerkedhetnek a Grimbergen titokzatos világával, amelyről később majd mi is írunk. Most mindössze annyit érdemes tudni, hogy a sörfőzdét 1128-ban alapította a grimbergeni apátság, az azóta eltelt majdnem ezer év alatt, számos viszontagsággal kellett szembenézni a szerzeteseknek: háromszor teljesen leégett az apátság, amit minden alkalommal újáépítettek. Innen ered a Grimbergen szimbóluma, a főnixmadár.A Grimbergen élmánytúrára számos országból érkeznek újságírók és bloggerek. Az utazást a meghívó, azaz a Grimbergen szervezi, és természetesen a költségeket is ők állják. A szálllás Brüsszelben lesz, onnan indul a csoport 8-án a Grimbergen apátsághoz, ahol a sörfőzde bemutatása, sörkóstolás, gálavacsora, showműsor szórakoztatja a nemzetközi újságírósereget és a szakmai résztvevőket, köztük Téged is.

Letölthető fájlok

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai