hirdetés

Szállodanyitási boom a TUI-nál és a Thomas Cook-nál

Németország két vezető utazásszervező vállalata számos új szállodát vezet be a piacra 2018 és 2020 között.

hirdetés

A TUI középkategóriás all inclusive klubhotel brandje, a Magic Life legújabb darabja a múlt hónapban nyitott a Török Riviérán Belek városa mellett Masmaviban. Az 595 szobás ház a kikapcsolódás számos formáját kínálja a sporttól kezdve a családi programokig. Olaszország első Magic Life-ját, egy 641 szobás hotelt 2019 májusában nyitják meg Calabriában, amely széles palettáját nyújtja majd a sport- és strandprogramoknak. A thaiföldi Khao Lak-on és a Maldív-szigeteki Noonu-n 2017 novemberében nyílt egy-egy Robinson Club üdülőszálloda, amelyek nemcsak a német utazókat, hanem sok más nemzet turistáit is célközönségnek tekintik. Ez év novemberében nagyszabású felújítás és kapacitásbővülés után ismét megnyitja kapuit a világ első Robinson Clubja Jandia Playán a Kanári-szigetekhez tartozó Fuerteventurán. A Zöld-foki szigetek egyik darabján, Sal-on 2019 őszén nyílik új Robinson Club resort, amely az aktív egyedülállókat és a párokat várja leginkább, a görögországi Krétán pedig egy családokra fókuszáló egység nyílik 2020 nyarán.

A Thomas Cook új Sunprime Pearl Beach üdülőszállodája a görög Kos szigetén
A Thomas Cook új Sunprime Pearl Beach üdülőszállodája a görög Kos szigetén
 

A Thomas Cook szintén új szállodanyitásokon dolgozik. Márciusban adta át az új Sentido szállodáját Andalúziában, a csak felnőtteket váró új Sunprime szállodája a görög Kos szigeten júniustól várja a vendégeket, ahol már nemrég egy Casa Cook is nyílt. A tour operátor stratégiai partnere, a klubszállodákat üzemeltető német székhelyű Aldiana - amelynek résztulajdonosa is a Thomas Cook-, ősszel nyitja meg első házát egy távolabbi úti célban. A The Club Cabarete a Dominikai Köztársaság északi partjainál épült és főként a sportos vendégeket és családokat tekinti célközönségnek. Az Aldiana az osztrák Ampflwangban vezet be egy új házat a piacra 2018 decemberében, valamint egy másikat jövő nyáron Calabriában.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk