hirdetés
hirdetés

Szibériában bővít a Marriott

A szibériai Krasznojarszkban nyit szállodát a Marriott International, a Krasnoyarsk Marriott Hotel 2014 végétől fogad vendégeket

hirdetés

A városközpontban nyíló 20 emeletes szállodában 216 szobát alakítanak ki. A legfelső szinten található üvegfalú étteremből nagyszerű kilátás nyílik majd a városra. Az egy emelettel lejjebb lévő bárból pedig a Venisej folyó panorámájában gyönyörködhetnek a vendégek.

Krasnoyarsk Marriott Hotel
Krasnoyarsk Marriott Hotel

A Mariott cégnek nem ez az első szállodája az orosz keleten. Már közel egy éve üzemel az „úttörő” projekt, az Irkutzban felhúzott Courtyard by Marriott Irkutsk City Center.

A szibériai szálloda az idei szezonban USA-beli és európai nagy utazási irodákkal is együttműködik a házak töltésére. Az elsődleges célcsoport egyelőre a vadászok lesznek, akiknek nagyvadak elejésére is lehetőségük nyílik itt. Az őszi és téli szezonban azonban élmény- és kalandturistákat is szeretnének Szibériába csalogatni.

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk