hirdetés
hirdetés

Terra Reisen bemutató szórakoztató programokkal

A Magyar TUI a normafai Budai Sport Hotelben mutatta be partnereinek az egyéni autós üzletágának termékeit felölelő Terra Reisen idei nyári katalógusait. A szombat délutáni prezentációkat éjszakába nyúló könnyed, szórakoztató programok követték.
hirdetés

Csákány Csaba, a Magyar TUI ügyvezetője jókedvűen és humorosan köszöntötte partnereit, beszédéből mégsem hagyhatta ki a gazdasági válság idegenforgalomra gyakorolt hatását. Véleménye szerint, jó esetben a recesszió a Terra Reisen termékek értékesítésnek növekedését is hozhatja, hiszen a drágább, repülős utakról többen átpártolhatnak az olcsóbb, autós utazásokhoz. Piaci előnyt jelenthet az a tény is, hogy a folyamatosan romló forint ellenére a cég a 2009. augusztus 20-ig megtett foglalásokra árgaranciát vállal, német nyelvű katalógusaiban pedig garantálja a 250 Ft/Eurós átszámítási árfolyamot. További plusz szolgáltatásként Csákány Csaba kiemelte a TUI partner GroundLine szolgáltatásait is, melyek segítségével az utasok előre megvásárolhatják a világ nagyvárosainak közlekedési kártyáit, városkártyáit vagy múzeumi belépőit is. Mindemellett mindenkinek keményen és kitartóan kell dolgoznia, hogy túlélje a következő két nehéz évet - hangsúlyozta az ügyvezető.

A szabadidejében FIFA bíróként tevékenykedő Kassai Viktor, a Terra Reisen termékmenedzsere az öt német nyelvű katalógus rövid bemutatása mellett előadását a két magyar nyelvű katalógusnak szentelte. Mint elmondta: céljuk nem az volt, hogy feltalálják azt, ami már létezik, így a tavalyihoz képest 90 százalékban változatlanok az idei katalógusok. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy semmilyen újdonság nem kerül idén az utazók elé, hiszen az "Európai városok" katalógusba idén bekerült Dublin, az "Apartmanok és szállodák" prospektus pedig idén már bosznia-hercegovinai szállásokat is kínál. A 240 apartmant és 164 hotelt magában foglaló kiadvány all inclusive kínálata is bővült, 2009-ben immár 25 szállodában élvezhetik az utazók a korlátlan étel- és italkínálatot. Az eddigi évekhez hasonlóan továbbra is igénybe vehetőek majd az előfoglalási (211 szállás esetében) és Terra (289 szállás esetében) kedvezmények, illetve az ingyenes gyermekár (123 hotelben).

A Terra Reisen bemutatóit a Horvát Idegenforgalmi Közösség és az ENIT Olasz Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal általános ország bemutatója követte, majd a szakmai programot a TUI biztosítói partnere, az EUB Zrt. rövid előadása zárta. A nap további részében játékos vetélkedők, tombola és koncert szórakoztatta a TUI partnereit.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk