hirdetés
hirdetés

Tisztújítások az MSZÉSZ-nél

Ezekben a hetekben zajlanak a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének régiós ülései. A tisztségekre új tagokat is választottak a régiókban.

hirdetés
Az MSZÉSZ balatoni régióülését 2020. szeptember 30-án a balatonkenesei Hotel Marina-Port szállodában rendezték meg, melyen szakmailag tartalmas előadásokat hallgathattak meg a résztvevők. Gyenes Ákos (RESnWEB) „Online marketing a koronavírus árnyékában” címmel tartott érdekes prezentációt, majd Dr. Salamon András, a Szövetség szakjogásza tájékoztatta a szállodásokat az aktuális jogszabályokról, korlátozásokról A régiós szakemberek panelbeszélgetése után Baldauf Csaba, általános alelnök ismertette a régiós statisztikai adatokat, melyekből látszik, hogy a vendégéjszakák száma jelentősen csökkent a tavalyi évhez képest, továbbá beszámolt a Szövetség aktuális híreiről.
 
A régióülésen a tisztújítás is megtörtént. Rádóczy Andrea (Hotel Silverine Lake Resort) jelenlegi régióvezetőt és helyetteseit Müller-Pápai Zsuzsannát (NaturMed Hotel Carbona és Spirit Hotel Thermal Spa*****), illetve Szijártó Csabát (Hotel Marina-Port) egyhangúlag újabb két évre megválasztották a jelenlévő tagok.
 
Szijártó Csaba, Rádóczy Andrea,  Müller-Pápai Zsuzsanna
Szijártó Csaba, Rádóczy Andrea, Müller-Pápai Zsuzsanna
 
Az MSZÉSZ nyugati régióülése a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában került megrendezésre, melyen számos aktualitásról számoltak be a meghívott előadók.
Bemutatásra került az új szakképzési rendszer és a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került éttermek túlélési lehetőségei is. A résztvevő szállodások beszámoltak a nyári hónapokban tapasztalható átmeneti forgalomélénkülésről, illetve az aggodalmakkal teli őszi-téli időszakról. Baldauf Csaba, általános alelnök ismertette a KSH régiós adatait - melyekből látszik, hogy a régióban a nyári hónapokban elmaradt külföldi vendégeket nem tudták a belföldiek pótolni, - továbbá a szakember beszámolt a szövetség aktuális híreiről is. 
 
A szakmai előadások mellett a tisztújítás is megtörtént. Tölli Bálint (Park Inn Sárvár) jelenlegi régióvezetőt egyhangúlag újabb két évre megválasztották a jelenlévő tagok. Helyettesei 2021. január 1-jétől Szarjas Tímea (Hotel Sopron), illetve Csere András (Caramell Premium Resort) lesz.
 
Tölli Bálint, Szarjas Tímea, Csere András
Tölli Bálint, Szarjas Tímea, Csere András

A szövetség budapesti régióülésén a hallgatóság az iparág túléléséről, a turizmust érintő jelenlegi hatásokról tájékozódhatott. A régiót jelenleg vezető szakmai csapat (Kollin Gergely, régióvezető (Mercure Budapest Korona), Fáska Gábor, régióvezető-helyettes (Opera Garden Hotel & Apartments) 2021. január 1-jével átadja az stafétát. A régió vezetője Iváncsics Nándor (Mercure Budapest City Center) lesz, az alelnöki pozíciókat Szabó Áron (Radisson Blu Béke, Danubius Hotel Hélia) és Kanel Gyula (Hotel Moments) töltik be.

Kanel Gyula, Iváncsics Nándor, Szabó Áron
Kanel Gyula, Iváncsics Nándor, Szabó Áron

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk