hirdetés
hirdetés

Travel the Workshop Brüsszelben

Október 19-én rendezik meg Belgium egyik legnagyobb turisztikai szakmai rendezvényét Brüsszelben, a Travel The Workshopot.

hirdetés

A workshop-ot tíz éve hozták létre a francia, brit, holland, német, valamint a luxemburgi turisztikai képviseletek kezdeményezésére, amelyhez más, a piacon sikeres és jelentős forgalomnövekedést felmutató desztinációk is csatlakozhattak, így többek között a V4 országok, ezen belül a Magyar Turizmus Zrt. is. A szakmai találkozó Brüsszel nemzetközi repülőterének legnagyobb szállodájában, a Sheraton Airport Hotelben került megrendezésre, belga utazási irodák, incentive szervezők, ifjúsági- és nyugdíjas-szervezetek utazási szakemberei, valamint a szaksajtó képviselőinek részvételével. Az eseményen hivatalosan 660 szakmai látogató regisztrálta magát, a magyar stand nagy forgalmat bonyolított. Többek között Budapestre és a Balatonra irányuló, valamint kerékpáros és kulturális utazások szerveződtek, nyugdíjas és ifjúsági csoportok részére. További információ: www.traveltheworkshop.be  

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk