hirdetés
hirdetés

Budapesti házak Európa legjobb szállodái között

A Tripadvisor kihirdette a 2023-as Travelers’ Choice Best of the Best Hotel Awards győzteseit. A legjobbak között négy budapesti szálloda is szerepel, különböző kategóriákban.

hirdetés

A világ legnagyobb utazási tanácsadó platformja a Travellers’ Choice Best of the Best díjjal jutalmazza azokat a szállodákat, évente egyszer, amelyek 12 hónapos időszak alatt nagyszámú, rendkívül magas minőségű értékelést tudhatnak a magukénak a Tripadvisor közösségétől.

A Tripadvisor 8 millió listázott szereplője közül kevesebb mint 1 százaléka kapja meg a Best of the Best díjat, ami a vendéglátás legmagasabb szintű kiválóságát jelzi. Idén négy budapesti szálloda is felkerült a "legjobbak legjobbjai" listákra, ahol különböző kategóriákban értek el helyezéseket.

A díjazottak között szereplő Hotel Clark Budapest töretlenül harmadik alkalommal kapta meg a Best of the Best minősítést „TOP 25 Hotels of Europe” kategóriában (9. helyezett).

Kilátás a Hotel Clark Budapestből
Kilátás a Hotel Clark Budapestből

Szintén bekerült Európa 25 legjobb szállodája közé a Magyarországon a négycsillagos Hotel Moments Budapest, amely 14. helyezett lett az előkelő, és a világon az utazók körében mindenütt számon tartott listán.

Rajtuk kívül a világ 25 legjobb alvást biztosító szállodájának listáján 10. helyezést ért el a budavári Baltazar Boutique Hotel.

A kisebb szállodák számára külön kategóriát hozott létre a Tripadvisor, Európa 25 legjobb "small hotele" között a 24. helyet sikerült megszereznie a Maison Bistro & Hotelnek, amely szintén a budai Várban található.

A világ 10 legjobb szállodája a 2023-as Tripadvisor Travelers' Choice szerint:

1.    Rambagh Palace – Jaipur, India

2.    Ozen Reserve Bolifushi – Bolifushi Island, Maldív-szigetek

3.    Hotel Colline de France – Gramado, Brazília

4.    Shangri-La The Shard, London – London, Egyesült Királyság

5.    The Ritz-Carlton, Hong Kong – Hong Kong, Kína

6.    JW Marriott Marquis Hotel Dubai – Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

7.    Romance Istanbul Hotel – Istanbul, Törökország

8.    Ikos Dassia – Dassia, Görögország

9.    Ikos Andalusia – Estepona, Spanyolország

10.  Padma Resort Ubud – Puhu, Indonézia

 A teljes listát itt lehet böngészni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk