hirdetés
hirdetés

Turisztikai hely- és fejcserék

A Napló Online információi szerint pénteken közös megegyezéssel távozott a Balatontourist Zrt-től Polgár Tibor vezérigazgató, helyét Nagy Gábor vette át.

hirdetés

Az új vezető cége vette meg augusztus elején az SCD Csoporttól a korábban a megyei önkormányzatoktól vásárolt kempingeket és más idegenforgalmi egységeket. Augusztusban még úgy volt, hogy a kempingeket működtető Balatontourist továbbra is az SCD tulajdonában marad, de mint Elkán Péter szóvivőtől megtudtuk, később azt is eladták a Turisztika Hungária Kft-nek. Ennek volt aztán további következménye a pénteki vezetőcsere. Nagy Gáborral lapzártánkig nem tudtunk beszélni.

Nyugdíjazás

A hét elején Balatonfüreden is jelentős személyi változások zajlottak. Nyugdíjba vonult a Danubiustól a cég két füredi szállodáját, az Annabellát és a Marinát vezető Nagy Jenő és a Marina vezető-helyettese, Gehl György. A két szállodát a jövőben Holczerné Vászolyi Judit vezeti, aki eddig a szállodák értékesítési munkáját irányította. Nagy Jenő csak a Danubiustól ment nyugdíjba, mert Lengyel Ernő tulajdonos felkérésére üzletfejlesztési és üzemeltetési igazgatóként folytatja a munkát az Anna Grand Hotelben a szállodát továbbra is vezető Cserép Béla igazgató mellett.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk