hirdetés

Új év, új kihívások

Izgalmas és előremutató megújulásnak lehetnek majd tanúi a Turizmus & Vendég olvasói 2019-ben.

hirdetés

Vereckei András távozott a Turizmus & Vendég főszerkesztői posztjáról, új kihívásokat keresve. András közel tíz évig segítette munkájával a szaklap szerkesztőségét. Köszönjük.

2019. január 1-től a főszerkesztői feladatokat Vágó Ágnes, a lap eddigi felelős szerkesztője látja el, aki a lap kiadóbeli indulása óta a magazinnál dolgozik.

A szaklap megújult formában, merőben más, izgalmas tartalommal februárban jelenik meg először, az online felület pedig ezentúl is naponta többször frissülve, napi hírlevél kiküldésével együtt kerül olvasóinkhoz. Szakmai versenyeinket, találkozóinkat, mint pl. a szakmában immár meghatározó eseménynek számító Gastro & Hotel Design versenyünket, Horeca Meetup találkozóinkat és MagyarországON kommunikációs versenyünket idén is megrendezzük annak érdekében, hogy mind a Horeca-területen, mint a hazai turisztikai életben jelen lévő olvasóinkat, szakmai partnereinket kiszolgáljuk, és számukra naprakész, informatív, előremutató újdonságokat, izgalmas előadásokat és remek versenyeket biztosítsunk.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk