hirdetés
hirdetés

Új márkát alakítanak ki a Balatonnál

Balaton Best néven közös márkát akar kialakítani négy északkelet-balatoni TDM szervezet. A balatonalmádi és balatonfüredi turisztikai egyesület, a Tihanyi Legenda Nonprofit Kft. és az Alsóörsöt, Csopakot, Felsőörsöt, Lovast összefogó Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület még tavaly júniusban hozta létre Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft-t. füredi székhellyel.

hirdetés

A térségi TDM szervezetként működő vállalkozás a múlt ősszel 53 millió forint uniós támogatást nyert kétéves, 62,5 milliós összköltségű tevékenységfejlesztési projektjének megvalósításához a közép-dunántúli operatív program keretéből. A 2011. október 1- 2013. szeptember 30. között megvalósuló projekt céljairól, a tervezett tevékenységekről, költségekről szerdán tartottak projektindító tájékozatót Balatonfüreden.

Mint Neuhold Zoltán TDM menedzser a tájékoztatón elmondta, a pénzből 36,7 millió forintot marketing tevékenységre szánnak, járműreklámra, rádióshirdetésekre, térségi invitatív film készítésre, térségi kiadványokra, honlapra, e-marketing akciókra és időjárás szponzorációra költenek. 9,8 millióból irodát alakítottak ki, 10 ezer példányban térségi kártyát adnak ki, amihez 200 terminált szereznek be. 6,3 millió forintot terveznek a desztinációfejlesztési stratégia, az arculati kézikönyv és a térségi kártya bevezetését megalapozó anyag kidolgozására, a térségi szolgáltatók szezonértékelésének kérdőíves felmérésére, vendégelégedettségi kutatásra és egy térségi turisztikai buszjárat közlekedési útvonalát megalapozó szakmai koncepciót kidolgozására.

A fennmaradó 9,8 millió forintból megszervezik a II. Európai Desztináció Marketing Konferenciát, a TDM menedzser és TDM szakmai képzést, finanszírozzák a projekt előkészítés, menedzsmentet és a szervezet jogi, gazdasági működtetését.

Antal Fülöp
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk