hirdetés

Vezetőváltás a Taurus Reisennél

Hét év után távozik a Taurus Reisen magyarországi irodájának éléről Haythem Jamel. Utódja a vállalatcsoport egy másik cégétől érkezik Budapestre. 

hirdetés

A tunéziai származású szakember elhagyja a tunéziai El Mouradi szállodalánc által 2006-ban alapított Sunshine Holiday Groupot, amely Magyarország mellett az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában és Lengyelországban működtet utazásszervező cégeket.

Haythem Jamel helyét Budapesten a vállalatcsoport szerbiai cégének, a Sunline Travelnek az eddigi ügyvezetője, Sami Ben Azaiez veszi át októbertől.

Haythem Jamel családjával elhagyja Magyarországot és a szakmában néz új kihívások elé. Az ügyvezető lapunknak elmondta, hogy fájó szívvel mond búcsút a magyar fővárosnak és köszönetet mond minden szakmai partnerének. A jövővel kapcsolatban megtudtuk tőle, hogy a cég stratégiája változatlan, a megszokott észak-afrikai (Tunézia, Egyiptom) és mediterrán úti célok (Törökország, Görögország, Észak-Ciprus) valamint Bulgária üdülőhelyeit kínálják jövőre is a partnereknek és az utasoknak.

Az ügyvezető-váltás nem jelent alapvető változást a Taurus Reisen életében, a csapat változatlan felállásban áll a partnerek rendelkezésére – közölte lapunkkal Kálmán Krisztina irodavezető, aki kéri, hogy az érdeklődők forduljanak hozzá kérdéseikkel. „Sami Ben Azaiez tapasztalt kolléga, aki szívvel-lélekkel, lelkesen fog harcolni a magyar piacért” – hangsúlyozta Kálmán Krisztina.

Sami Ben Azaiez
Sami Ben Azaiez

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai