hirdetés
hirdetés

Víz Világnapja: hastánc, cigányzene és szelfirekord a budapesti fürdőkben

Március 19-én, a Víz Világnapját megelőző vasárnap pezsdítő programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal és sportprogramokkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastánc, tradicionális cigánymuzsika és úszóversenyek is várják a kikapcsolódni vágyókat.

hirdetés

Extravagáns, elektronikus hangzásvilágú mélyhegedűkoncerttel érkezik Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumába, a Széchenyi fürdőbe Eliza Bliss, aki népszerű világslágerek, az ír zene és a romantikus balladák világába kalauzolja a fürdőzőket. A szinkronúszás-bemutatót követően, a Vizes Világbajnokság szervezőivel közösen az "úszómedencében egyszerre készített legtöbb szelfi" rekordkísérlet felállítására tesznek kísérletet a résztvevők. A lelkesedést az Európa bajnok Cheerleader csapat fokozza. A napot látványos, akrobatikus showbemutató zárja az Amazinx Team jóvoltából.A 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat elnyert Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda páratlan szecessziós díszletei közt a MY77 izgalmas fürdőruha-bemutatója várja az érdeklődőket, déltől pedig cigányzene szórakoztatja a fürdőzőket. Carl Oh és Tomanek a pesti éjszaka igazi zenemágusai. Rendszeresen bukkannak fel a legváratlanabb helyeken, ezúttal a Lukács Gyógyfürdőben. Zenerajongásukat a Víz Világnapja alkalmából is megcsillogtatják: afro-kubai, latin, karibi és brazil lemezeik legjavát prezentálják. A Király Gyógyfürdőben a hely hangulatához hűen hastáncprodukciót tekinthetnek meg a vendégek Szőke Mirjam 2011 Príma különdíjas művésze, a Miss Bellydance Hungary királynője és a Midnight Diamonds előadásában. A Csillaghegyi és Paskál fürdőkben úszóversenyen mérhetik össze erejüket a versenyző szellemű vendégek, utóbbi animációs programokkal, versenyekkel, nyereményekkel is várja az egész családot.A több mint 500 éves Rudas Gyógyfürdőben ezen a napon 20% kedvezménnyel próbálhatjuk ki a 20 perces aroma relax masszázst. A Dandár fürdő vendégei napi belépőjüket 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg, a Paskál fürdő vendégei pedig kétórás jegyet válthatnak ezen a napon.

A hagyományokhoz híven a történelmi fürdőkben idén is ingyenes vezetésekkel fogadják az érdeklődőket, akik részt vehetnek a látogatás utáni helyszíni „Víz-kvíz” játékban. A helyesen válaszolók fürdőzéshez kapcsolódó ajándékokat nyerhetnek. A fürdőkben a vezetett séták regisztrációhoz kötöttek.

Részletes információk: www.budapestgyogyfurdoi.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk