hirdetés
hirdetés

Fergeteges évet zár a Mamaison Hotel Andrássy, éttermével, a La Perle Noire-ral közösen

„We are the champions!”

hirdetés

A képeken: Nagy-Szász István szállodaigazgató és Gendur András, a La Perle Noire Restaurant vezetője

Éreztük, hogy ez az év más lesz, mint a többi, mert már a kezdete is fantasztikusra sikerült. Szuperjó hangulatban leforgattuk saját imidzsfilmünket (csak a két főszereplő nem tartozott a csapatunkba, amúgy mi alakítottuk a filmben a vendégeket és a személyzetet is), és az Év Szállodája díjátadó gálán is óriási sikert aratott a filmünk. Mindennek a tetejébe négycsillagos kategóriában átvehettük az Év Szállodája Díjat. Nemcsak itthonról, hanem idén külföldről is rangos díjat hozhattunk el: az Expedia Insiders’Select 2015 négy budapesti díjazott háza között szerepeltünk. Erről a díjról viszont nem a szállodások, hanem a vendégek döntenek: körülbelül kétmillió expediás utazó ellenőrzött visszajelzései alapján ítélik oda minden évben.

Miután ennyi rangos győzelmet sepertünk be, seprűt ragadtunk, és részt vettünk a magyar szállodások által közösen szervezett szemétgyűjtési akcióban. A TeSzedd! Akció keretében szorgosan hajlongtunk a Citadellánál, a többi négy- és ötcsillagos ház igazgatóinak körében.

Tavasszal emlékezetes partnerpartit tartottunk, minden a filmek jegyében zajlott: az érkezés pillanatától az est végéig Hollywood világát idézte a házunk. Filmszereplőknek öltöztünk mi is, és a vendégeinket saját Oscar-díjunkkal jutalmaztuk – egy-egy tökéletes alakítást követően.

Nálunk vendégeskedett az év folyamán a Chaine des Rotisseurs előkelő gasztronómiai társaság teljes csapata, és ez a vendéglátás már éttermünk, a La Perle Noire érdeme, amelyet Gendur András a feleségével, Szarvas Szilviával vezet. Akik nemcsak szállodánk vendégeit szolgálják ki nap mint nap ötcsillagos módon, hanem jelentős létszámú saját vendégkörrel rendelkeznek, akik imádják a ház gasztronómiáját. Ezért aztán nem lehet véletlen az sem, hogy az ebben az évben kétszer is megrendezett DiningCity Étteremhét alkalmával a vendégszavazatok alapján a La Perle Noire-nak ítélték a közönségdíjat.

A két nagy nemzetközi étteremkalauz tekintetében sem állunk rosszul: a Michelin Guide továbbra is az előkelő „ajánlott” kategóriában szerepelteti éttermünket, a Gault & Millau kalauz pedig idén már tizenhárom pontosra értékelte (a tavalyi tizeneggyel szemben) az itt folyó munkát és kiszolgálást. A Best of Budapest pedig „A legjobb fúziós étterem” díjat ítélte oda, a TripAdvisor pedig a „Certificate of Excellence”-ek között szerepelteti vendéglátóhelyünket.

Az évet lezáró hírünk sem akármilyen: december 1-jével átvettük a Starlight Suiten Hotel Budapest üzemeltetését is. Így már háromra nőtt a CPI Hotels-csoport magyarországi szállodáinak száma – a mi házunkkal és a Mamaison Residence Izabellával együtt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk