hirdetés

Workshoppal és partival indította az évet a Green Travel

A biztonsági aggályokon előbb-utóbb túlteszik magukat a magyar utasok, és néhány héten belül újra beindulnak a foglalások – állítja Göktas Merdol, a Green Travel ügyvezetője, aki szerint Törökország az idén is verhetetlen lesz az ár/érték arányt tekintve.

hirdetés

Immár ötödik alkalommal rendezte meg szezonindító workshopját a Green Travel, ezúttal a Velence Resort and Spaban. A programon minden eddiginél több, 32 török szálloda képviseltette magát, köztük számos olyan hotel, például a Calista és a Titanic-lánc, amely kizárólag a Green Travel árualapjában foglalható.

Díszvacsora
Díszvacsora

Mint kiderült, Bodrumban idén áprilisban nyit az új, immár 12. Titanic Hotel, a terveik között szerepel további szálloda megnyitása Amszterdamban és Dubajban is. A Calista Hotel munkatársától azt tudtuk meg, hogy vendégkörük 44%-a visszatérő, náluk évente 2000 éjszakát töltenek el honfitársaink. A workshopon az MSC hajóstársaság újdonságaival és a Green Travel garanciális árualapjával is megismerkedhettek a meghívottak.

A Green Travel MSC-t is árul
A Green Travel MSC-t is árul

A vacsora előtt Göktas Merdol, a Green Travel ügyvezetője próbált lelket önteni az utóbbi hónapok tragikus globális eseményeitől kissé megfásult viszonteladókba. Elhangzott, hogy a párizsi merényletig jól indultak az előszezoni foglalások, azóta viszont lassult a tempó. Merdol Göktas szerint most mindenki fél, de a végén az emberek ugyanúgy el fognak utazni valahová a nyáron, ahogy eddig is tették. Ha bármi történne Törökországban, kapacitásaik egy részét át tudják helyezni Észak-Ciprusra.

A Titanic Hotels standjánál
A Titanic Hotels standjánál

Ugyanakkor hiába számít bárki is arra, hogy az orosz turisták elmaradása miatt a török szállodások komoly árengedményeket fognak adni a következő hónapokban. Göktas Merdol szerint török belföldi vendégekkel, továbbá más európai piacokról meg fogják tölteni a kapacitásaikat a török hotelek az idén is. Azért sem lehet óriási áresésre számítani, mert nincs másik desztináció, amely hasonló ár/érték arányú szolgáltatásokat kínálna. Görögország eleve drágább és kicsik a kapacitások, Spanyolország pedig sokkal messzebb van, tehát drágább oda a repülés, ráadásul az árak ott már évek óta folyamatosan emelkednek, legutóbb az áfakulcsot is 22%-ra növelték.

Workshop török partnerekkel
Workshop török partnerekkel

Göktas Merdol azt is kiemelte, hogy a Green Travel stabil, több lábon álló cég, beutaztatással, buszos szállítással, Törökországban pedig magyar vízumügyintézéssel is foglalkoznak. Ez utóbbi egy új vállalkozás, melynek keretében leányvállalatuk intézi a magyar vízumkérelmek feldolgozását Isztambulban, illetve a későbbiekben megnyíló ankarai, izmiri és ispartai irodákban.

Göktas Merdol, az ügyvezető
Göktas Merdol, az ügyvezető

Három-négy héten belül elindulnak a foglalások – nyugtatta meg a hallgatóságot végezetül az ügyvezető.

A workshopot a hagyományoknak megfelelően ismét bőséges vacsora majd hajnalig tartó zenés-táncos mulatság zárta.

A DJ megmozgatta a népet
A DJ megmozgatta a népet

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai