Last calling

Mi az a sharing economy? És vajon mennyiben befolyásolja a hazai szállodások és éttermesek üzleti életét? Ez lesz a májusi Business Klub központi témája. Színhelye pedig minden szempontból exkluzív és egyedi: ezúttal a napokban nyíló pesti, belvárosi házba – a Prestige Hotel Budapestbe látogatunk el, ahol az első Michelin csillagos étterem a Costes "testvére", a Costes Downtown is helyet kapott.

Kiemelt témánk ezúttal olyan szálláshelyek, vendéglátói és pénzügyi szolgáltatások bemutatása, amelyet a sharing economy, azaz a közösségi gazdaság elve mozgat: a források, eszközök megosztására épül, lehetővé téve a felhasználónak, hogy csak akkor használja, amikor épp szüksége van rá. Jellemző még erre a modellre, hogy a felhasználókat és a bérbe adókat internetes piacterek kötik össze, és nem lehet nem tudomásul venni az ilyen jellegű szolgáltatásokat, mert viharos gyorsasággal terjednek szerte a világon.

Részletes program:

  • Mekkora szeletet hasít ki a hazai szállodák piacáról az airbnb és társai?
    Istenes Mária Éva airbnb tanácsadó, blogger, ingatlankiadásokokosan.hu
  •  Új technológiai megoldás a szállodai piacon való előny megszerzése érdekében.
    Szenyán Zoltán ügyvezető, Országos Egészségfejlesztő Kft.
  • A Netpincér sztori, és minden, ami a netes ételrendelésről ma tudható.
    Perger Péter, Netpincér alapító, OpenGastro tulajdonos
  •  A minőség mindig meghatározó!
    Nagyné Miske Margit ügyvezető, Naturtex Kft.
  • Fizetési szokásai alapján ismerhető meg a vendég. Főleg, ha bármi mással fizet, ami nem készpénz.
    Bíró Tamás, SenseNet tulajdonos, ügyvezető
  • Újonnan megvalósult projekt a Bevlo palettáján: Prestige Hotel Budapest
    Sáfrány Csilla és Vörös Virág belső építészek, Bevlo Projekt

 

Időpont: 2015. május 18. (hétfő) 11.00-14.30 óráig

Helyszín: Prestige Hotel Budapest 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 5.

Program:

10.30-11.00 regisztráció
11.00-13.00 szakmai előadások – közben különleges kávészünet a Progast jóvoltából
13.00-14.30 üzleti fogadás a Costes Downtown Bisztróban, a Villányi pálinka-manufaktúra top tételeivel és a Gottwald Borászat kínálatával

Jöjjön el, hogy...

  • különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
  • egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
  • személyes kapcsolatokat építhessen egy exkluzív klub tagja legyen

Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.

Jelentkezés: 
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015 május 13-ig (faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre) várjuk.
Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni!

Rendezvényünkre kizárólag a szállodai- és vendéglátóipari szegmens képviselőit várjuk!


A jelentkezési lapot innen töltheti le.

Kapcsolat:
Kovács Anikó projekt asszisztens 
[email protected] 
telefonszám: +3614304568

Forrás: Vendég & Hotel


Planet Lens: természetfotósok, filmesek díjazása Veszprémben

Planet Lens: természetfotósok, filmesek díjazása Veszprémben 

A május 15-18. között zajló esemény idén Veszprémben, Európa 2023-as Kulturális Fővárosában jubilál.
Kipukkad a GDP-lufi, de a zöld növekedés is zsákutca

Kipukkad a GDP-lufi, de a zöld növekedés is zsákutca 

Fontos témákról, élénk érdeklődés mellett folyt május 13-án a Magyar Természetvédők Szövetsége által szervezett kerekasztal-beszélgetés a MagNet Házban.
Közel kétezer futó a Kékestetőn

Közel kétezer futó a Kékestetőn 

Május 18-án huszonnyolcadik alkalommal rendezték meg a Renault E-Tech Kékes Csúcsfutást, Magyarország egyik legikonikusabb és legszebb kihívást jelentő futóversenyét.
Gyerek Szigettel kezdődik a vakáció

Gyerek Szigettel kezdődik a vakáció 

Három nap móka, kacagás, tanulás és felfedezés – ez vár minden családra a Hajógyári-szigeten.
Hol élt igazából társasági életet napi mozgás közben a Nemzet Színésze?

Hol élt igazából társasági életet napi mozgás közben a Nemzet Színésze? 

Egy ikonikus budai gyógyfürdőben.
Ismét látogathatók a Hortobágy turisztikai látványosságai

Ismét látogathatók a Hortobágy turisztikai látványosságai 

A ragadós száj-, és körömfájás járvány miatt korábban elrendelt korlátozásokat enyhítették.
Búcsú a napközis Erzsébet-táboroktól

Búcsú a napközis Erzsébet-táboroktól 

A döntés hátterében a kormányzati finanszírozás leállása állhat.
Egészségőrzés, sportaktivitás figyelése és egy ellenőrzött asszó

Egészségőrzés, sportaktivitás figyelése és egy ellenőrzött asszó 

Beszámoló a Huawei új okosóra termékeit előzetesen bemutató magyarországi sajtóeseményről.
Újabb Festetics-kincsek a keszthelyi Kastélymúzeumban

Újabb Festetics-kincsek a keszthelyi Kastélymúzeumban 

A látogatói élmény fokozása és a szolgáltatások minőségének javítása érdekében további fejlesztéseket terveznek a következő egy évben.
Életre kel Gustav Klimt arany világa

Életre kel Gustav Klimt arany világa 

A Gustav Klimt: The Immersive Experience című interaktív produkció a legmodernebb technika segítségével vezeti be a látogatókat Klimt csodálatos világába, amely több mint száz évvel a művész halála után is lenyűgözi a közönséget.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.