Kiemelt témánk ezúttal olyan szálláshelyek, vendéglátói és pénzügyi szolgáltatások bemutatása, amelyet a sharing economy, azaz a közösségi gazdaság elve mozgat: a források, eszközök megosztására épül, lehetővé téve a felhasználónak, hogy csak akkor használja, amikor épp szüksége van rá. Jellemző még erre a modellre, hogy a felhasználókat és a bérbe adókat internetes piacterek kötik össze, és nem lehet nem tudomásul venni az ilyen jellegű szolgáltatásokat, mert viharos gyorsasággal terjednek szerte a világon.
Részletes program:
- Mekkora szeletet hasít ki a hazai szállodák piacáról az airbnb és társai?
Istenes Mária Éva airbnb tanácsadó, blogger, ingatlankiadásokokosan.hu
- Új technológiai megoldás a szállodai piacon való előny megszerzése érdekében.
Szenyán Zoltán ügyvezető, Országos Egészségfejlesztő Kft.
- A Netpincér sztori, és minden, ami a netes ételrendelésről ma tudható.
Perger Péter, Netpincér alapító, OpenGastro tulajdonos
- A minőség mindig meghatározó!
Nagyné Miske Margit ügyvezető, Naturtex Kft.
- Fizetési szokásai alapján ismerhető meg a vendég. Főleg, ha bármi mással fizet, ami nem készpénz.
Bíró Tamás, SenseNet tulajdonos, ügyvezető
- Újonnan megvalósult projekt a Bevlo palettáján: Prestige Hotel Budapest
Sáfrány Csilla és Vörös Virág belső építészek, Bevlo Projekt
Időpont: 2015. május 18. (hétfő) 11.00-14.30 óráig
Helyszín: Prestige Hotel Budapest 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 5.
Program:
10.30-11.00 regisztráció
11.00-13.00 szakmai előadások – közben különleges kávészünet a Progast jóvoltából
13.00-14.30 üzleti fogadás a Costes Downtown Bisztróban, a Villányi pálinka-manufaktúra top tételeivel és a Gottwald Borászat kínálatával
Jöjjön el, hogy...
- különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
- egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
- személyes kapcsolatokat építhessen egy exkluzív klub tagja legyen
Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.
Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015 május 13-ig (faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre) várjuk.
Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni!
Rendezvényünkre kizárólag a szállodai- és vendéglátóipari szegmens képviselőit várjuk!
A jelentkezési lapot innen töltheti le.
Kapcsolat:
Kovács Anikó projekt asszisztens
[email protected]
telefonszám: +3614304568
Forrás: Vendég & Hotel