Dőlnek a foglalások az idei első Étterem Hétre

Bár még nincs egy hete, hogy eldördült a startpisztoly (hiszen február 25-től lehet foglalni helyet a VIII. Országos Étterem Hétre) azonban már jócskán akadnak olyan vendéglátóegységek, ahová máris kitehetik a megtelt táblát.

Idén tavasszal ismét több mint száz felső- és középkategóriás hazai vendéglátóegység vállalta, hogy egy héten át - március 16 - 22 között - minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt kínál 3,300 forintos egységáron (ebben az összegben benne van a szervízdíj is).

Az idei első (minden évben tavasszal és ősszel hirdetik meg a szervezők a programot) Étterem Hét újdonsága, hogy nemcsak az immár szokásos összegért, hanem ettől többért is lehet a neten foglalni helyet: az un. Prémium menük ára egységesen 4,900 Ft. A programban résztvevő éttermeknek mintegy 20 százaléka kínálja a topkategóriát, a többieknél az immár megszokott áron fogyaszthatnak a vendégek ebédet, vacsorát - hangzott el azon a tájékoztatón, amit a szervezők tartottak az Étterem Hét egyik résztvevőjénél, a Corinthia Hotel-beli Rickshaw étteremben.

Kiss Zoltán (Étterem Hét) elmondta azt is, hogy legutóbbi, tavaly októberi eredményeik igencsak mutatósak: akkor 23 ezer vendég foglalt online platformjukon keresztül helyet valamelyik vendéglátóhelyre, és 117 étterem vett részt a minőségi vendéglátást megfizethető áron előtérbe helyező egy hetes, országos szintű rendezvénysorozat alkalmával.

Mindehhez csak annyit tennénk hozzá: a foglalás módja olyan pofon egyszerű, hogy még az is sikerrel tudja abszolválni, aki amúgy (saját vagy mások megítélése szerint) korántsem profi szinten van az online eszközök kezelése terén.

Forrás: Vendég & Hotel


Nyíregyháza és Hidvégardó – egyvalami közös bennük

Nyíregyháza és Hidvégardó – egyvalami közös bennük 

Megvannak a Virágos Magyarország verseny idei győztesei.
MUISZ tájékoztatás a módosított kormányrendeletről

MUISZ tájékoztatás a módosított kormányrendeletről 

Módosult a 472/2017. (XII.28.) Korm. rendelet, ami a következő kötelezettségeket rója az utazási vállalkozásokra:
Sokszínű világzenei fesztivál Budapesten

Sokszínű világzenei fesztivál Budapesten 

A főváros legnagyobb világzenei fesztiválját, a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmot ismét megrendezik.
Megvan, melyik lett az év fája

Megvan, melyik lett az év fája 

Az idei jelöltek a kecskefűz, a korai juhar és a rezgő nyár voltak.
A videóművészet Rembrandtja Magyarországon

A videóművészet Rembrandtja Magyarországon 

Magyarországon első alkalommal nyílik a kortárs videóművészet világhírű alkotójának, Bill Violának önálló kiállítása.
Klasszis TopDesign 2024: a zsűri már döntött, de a közönség még szavazhat!

Klasszis TopDesign 2024: a zsűri már döntött, de a közönség még szavazhat!  

Lehet, hogy az Ön szavazata dönti el, melyik szálloda vagy vendéglátóegység kapja a rangos közönségdíjat az idei döntőbe került pályázók közül.
Leleplezték Munkácsy Mihály eddig ismeretlen művét

Leleplezték Munkácsy Mihály eddig ismeretlen művét 

Ausztráliából hozta haza a Virág Judit Galéria, a Madame Tussauds Budapestben mutatták be a csodálatos portrét.
Máté Bence az év madárfotósa

Máté Bence az év madárfotósa 

A második fordulóba került képek összesen 170 különböző madárfajt örökítettek meg.
Ezek lettek az Év kutyabarát helyei 2024-ben

Ezek lettek az Év kutyabarát helyei 2024-ben 

Idén már 11. alkalommal került megrendezésre az Év kutyabarát helye kampány a Kutyabarát.hu szervezésében, ismét hatalmas érdeklődés övezte a kutyabarát szállások, vendéglátóhelyek és munkahelyek megmérettetését.
Ha faültetés, akkor segítenek a szajkók

Ha faültetés, akkor segítenek a szajkók 

Szajkók segítenek a faültetésben Pesterzsébeten és Veresegyház határában.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.