Folytatódik a Magyar Turizmus Zrt. belföldi kampánya

Folytatódik a Magyar Turizmus Zrt. országos kiterjesztésű, termékalapú belföldi kampánya, tájékoztatta lapunkat a nemzeti marketingszervezet. A márciusi kedvezményes egészségturisztikai ajánlatok után most az aktív, falusi és az öko-, valamint a kulturális turizmus kincsei kerülnek a figyelem középpontjába. Az MT Zrt. a turisztikai termékekhez kapcsolódó régiós akciókat, ajánlatokat és programokat a hónap végéig, illetve május közepéig számos marketingeszközzel népszerűsíti.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az MT Zrt. belföldi kampányának részeként, országszerte kihelyezett plakátok (óriás- és city light plakátok, hirdetések oszlopokon), országos terjesztésű napi- és hetilapokban megjelenő PR cikkek, valamint Budapesten közlekedő járművek felületein elhelyezett hirdetések csábítanak belföldi utazásra a turisztikai termékek „megelevenítésén” keresztül. A kampány aktív, falusi és ökoturisztikai elemei ezen kívül egy rádiós miniprogramban és egy budapesti áruház ablakában is feltűnnek áprilisban, a kulturális ajánlatokat pedig egészen május közepéig népszerűsíti az MT Zrt.

Aktív, falusi és ökoturisztikai ajánlatokkal vár a:

  • Balaton: A régióban is végérvényesen beköszöntött a tavasz! Arra, hogy a magyar tengeren és környékén ebben az évszakban is számtalan programmal várják az utazókat, az MT Zrt. „Tavaszi zsongás a Balatonnál” címmel hívja fel a figyelmet.
  • Dél-Alföld: „Kalandos élmények a Dél-Alföldön” elnevezés alatt a régió által kínált aktív és extrém turisztikai élmények széles tárházából válogathatnak az érdeklődők.
  • Dél-Dunántúl: Akik szeretnék megérteni, mit is jelent az, hogy a „Dél-Dunántúlon íze van az életnek”, feltétlenül böngésszék a régió kedvezményes ajánlatait és kóstoljanak bele a régió ínycsiklandó helyi kézműves termékeibe!
  • Észak-Alföld: az „Együtt a Család” és a „Kedvenc Házak Házikedvenceknek” c. kampányok keretében a régió csatlakozott szolgáltatói a családoknak, illetve az állatbarátoknak nyújtanak kedvezményeket.
  • Észak-Magyarország: a kalandra vágyó látogatók Észak-Magyarország izgalmasabbnál izgalmasabb attrakciói közül szemezgethetnek, de a kevésbé adrenalin függők is megtalálhatják a számításukat, például a hegyikerékpáros központokban.
  • Tisza-tó: felejthetetlen kalandokat és feltöltődést kínál a Tisza-tavi természet. Mindezt most kedvezményes programok, szálláshelyi kedvezmények és garantált ajándékok teszik még vonzóbbá az utazók számára.

Kulturális kalandozásra hív az:

  • Észak-Alföld: a fürdő, gyógy- és wellness-kultúra kedvelőit a „Gyógyító Hétköznapok”, illetve a „Tavaszi Wellness Hétvégék” elnevezésű akciók csábítják a régió felfedezésére.
  • Közép-Dunántúl: a közép-dunántúli régióban a kulturális kincsek „Legendák nyomában a Királyi Régióban” címmel tárulnak fel, melyeket akár akciós csomagajánlatok keretében is megismerhetnek az utazók.
  • Nyugat-Dunántúl: A megújulás, felfrissülés időszakában a régió pompás virágruhába öltözik. „Virágzó Nyugat-Dunántúl” elnevezés alatt a tavasz legszebb hónapjaiban az évszak legszebb virágjaival, kedvezményes szállásajánlatokkal várják vendégeiket az akcióhoz csatlakozott régiós szolgáltatók.

A régiók kedvezményes aktív, falusi és öko-, valamint a kulturális turisztikai ajánlatai között az itthon.hu honlapon böngészhetnek az érdeklődők.


Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.
Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont

Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont 

Esztergom minden korábbinál színesebb rendezvényszezont nyit az idei évben.
Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón

Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón 

A fesztivál során immár negyedszerre osztották ki a rangos NEB díjakat, amelyek innovatív és fenntartható európai projekteket díjaznak
Megmutatják magukat Gyenesdiás rejtett kincsei

Megmutatják magukat Gyenesdiás rejtett kincsei 

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja méltán híres díjnyertes strandjairól, de igazi élmények a parton túl is felfedezhetők.
Idén új helyszínen folytatódik a Szeláví! Fesztivál

Idén új helyszínen folytatódik a Szeláví! Fesztivál 

Barátok, nyáresti koncertek, koccintás az élet apró örömeire és kirándulások a Dunakanyar egyik legszebb helyén
Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés

Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés 

Mérséklődött a fluktuáció, de a HoReCa-szektorra alapvetően ez még nem jellemző. Friss munkaerő piaci elemzés - fontos megállapításokkal.
Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás

Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás 

Szabó Balázs Bandája, a Carson Coma Akusztik Trió és a Lázár tesók is fellépnek május 12-én az idei Európa-napon.
Személyi hír házunk tájáról

Személyi hír házunk tájáról 

Kedves Olvasónk! Aki figyelemmel kíséri szakmai oldalunkat, napi hírleveleinket - láthatja, olvashatja, tudhatja, hogy új szerkesztő érkezett hozzánk Szöllősi Tímea személyében.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.