Turizmus & Vendég Horeca Meetup

Több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup  programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Most, első alkalommal meghívott előadóink segítségével arra a témára fókuszálunk, hogy a szállodai vendéglátói területen a vendég az ételt vagy a környezetet értékeli jobban? Mi a fontosabb, a konyha vagy a megjelenés? És hogy lehet 1, majd 2 Michelin-csillagot elérni a vendéglátás területén?

Beszállítói területen segítünk eligazodni azoknak, akik felújítást, átépítést terveznek, vagy szeretnék bővíteni gasztro-területen kínálatukat.

Program 10.00 - 14.00:

Kerekasztal 01.

Trendekről, magyarországi lehetőségekről, éttermek, szállodák nyitásáról, átalakításáról, a sikeres üzemeltetés mai lehetőségeiről.

Résztvevők:
Flesch Tamás (ügyvezető igazgató, Continental Group: Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Hotel Moments Budapest, Hotel Clark)
Kézdi-Schlachta László  (társtulajdonos, Caviar & Bull étterem)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Filmbejátszás: kitekintés a világ vezető szállodás és éttermes/szállodás design trendjeire.

Kerekasztal 02. 

A jó design maga a marketing? Mi vezet a sikerhez: a design vagy a funkcionalitás? Mi a fontosabb: a jó konyha vagy a látványos megjelenés?

Résztvevők: 
Niszkács Anna (ügyvezető igazgató, 2 Michelin-csillagos Onyx, Gerbeaud, Émile)
Mario Magalhaes (igazgató, Mystery Hotel, Aria Hotel Budapest nyitás)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Moderátor: Vágó Ágnes 

Időpont: 2018. május. 07. 10:00
Helyszín: Caviar & Bull (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Kapcsolat:

Szebek Rita 
[email protected] 

06-1-430-4568


TKI: az ágazat szereplői romlónak látták helyzetüket

TKI: az ágazat szereplői romlónak látták helyzetüket 

Az index értéke a múlt havi három pontos emelkedés után négy ponttal csökkent az év hatodik hónapjában.
Új fejezetet nyit a Zsolnay Fényfesztivál

Új fejezetet nyit a Zsolnay Fényfesztivál 

Elképesztő látványvilág költözik a Zsolnay Negyedbe.
MME: ne etesse a vízimadarakat!

MME: ne etesse a vízimadarakat! 

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) hétfőn közzétett lakossági felhívásában arra kér mindenkit, hogy semmivel se etessék a vízimadarakat.
Nyíregyházán és Varsányban bírál a táj- és környezetszépítő verseny nemzetközi zsűrije

Nyíregyházán és Varsányban bírál a táj- és környezetszépítő verseny nemzetközi zsűrije 

Az egyik legjelentősebb nemzetközi környezetszépítő megmérettetés zsűrije június végén érkezett azért, hogy értékeljék a két települést.
Kerékpáros fejlesztés Szolnokon

Kerékpáros fejlesztés Szolnokon 

Új szolgáltatással gazdagodik a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum.
Új kerékpáros térkép a Kis-Balatonnál

Új kerékpáros térkép a Kis-Balatonnál 

A kiadvány a kerékpárral és gyalogosan bejárható útvonalakat ábrázolja, megkönnyítve a természetbarát látogatók tájékozódását.
Ünnepi kavalkád a Mélyvölgyben

Ünnepi kavalkád a Mélyvölgyben 

Izgalmas sportprogramok, vidám zenei és gasztró élmények.
Több, mint tízezer nevező a Balaton-átúszáson

Több, mint tízezer nevező a Balaton-átúszáson 

Négy héttel a rajt előtt a 43. Balaton-átúszás összes távja elérte a létszámlimitet.
Éjszakai futóláz Budapesten – telt házas félmaraton napnyugtától

Éjszakai futóláz Budapesten – telt házas félmaraton napnyugtától 

Közel ötezer nevezővel rekordot döntött a 31. KIPRUN Futóest, ahol idén külföldi futóturisták is nagy számban indultak.
A magyar festészet ikonja – új megvilágításban

A magyar festészet ikonja – új megvilágításban 

Egyedülálló digitális művészeti utazás a veszprémi CODE-ban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.