Milyen legyen ma egy hotel, amely wellness részleggel működik? Lehet-e olyan újdonsággal várni a vendéget az uszoda, szauna, gőz világában, amellyel kitűnik az adott szálláshely a többi közül? A hazánkban is nagyon népszerű Gault&Millau kalauz főszerkesztője, Molnár B. Tamás számol be a 2014-es kiadvány készítésének tapasztalatairól. Ezúttal a Ramada Resort / Aquaworld Budapest szálloda- és fürdőkomplexumba látogatunk el szakmai programunkkal - ahová transzfer buszlehetőség is segíti vendégeink oda-, illetve visszaérkezését.
Program:
- Hogy feleljünk meg a következő, ez év őszén megjelenő Gault&Millau kiadvány elvárásainak? (Előadó: Molnár B. Tamás, a kiadvány magyar változatának főszerkesztője, gasztroszakértő)
- A termálvizek felhasználásának lehetőségei 2014-ben (Előadó: Juhász Szabolcs élményfürdő igazgató, Aquaworld Budapest)
- Ahol a víz az úr… azonban nem mindegy, milyen számlát hoz az ár (Előadó: Neményi András ügyvezető-tulajdonos, Coninvest)
- A legújabb wellness trendek a világban (Előadó: Puczkó László szaktanácsadó, Xellum Kft.)
- Kreativitás és wellness – lehet egy pár (Előadó: Keresztes Szilvia kereskedelmi vezető, Szokol Zsuzsanna hidegburkolati projektfelelős, Füredi Bálint asztalosipari projektfelelős, BEVLO Projekt)
Időpont:
2013. január 20. (hétfő), regisztráció 10.30-tól, a programok 14.30-ig tartanak
Helyszín:
Ramada Resort / Aquaworld Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)
Megközelíthetőség:
Ingyenes közvetlen buszjárat a Hősök teréről 9.30-kor a Műcsarnok és a Jégpálya közötti trolimegállóból
A helyszínen ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk
További információkért ide kattintson!
Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2013. január 16-ig (csütörtök) faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.
A férőhelyek száma limitált!
A rendezvényre elsősorban a szállodai- és vendéglátóipari szakma szereplőit várjuk.
Kapcsolattartó:
Varga Márton
project manager
e: [email protected]
tel: (06 1) 430 4564
fax: (06 1) 430 4579