A nyári szünet előtti utolsó Vendég & Hotel Business Klubunkat ezúttal egy igazi hungaricumnak otthont adó, belvárosi vendéglátóhelyen, az Első Pesti Rétesházban tartjuk, ahol a házi rétesekhez, kacsasülthez illő borok kerülnek majd zongoraszó kíséretében a poharakba, és egy vadonatúj hazai természetes ivóvíz is itt mutatkozik be először.
Aki most ellátogat hozzánk, profi módon megtanulhat rétest nyújtani szívélyes házigazdáinktól, akik azt is elárulják, mitől olyan sikeres a hazai és külföldi vendégek körében éttermük. E helyütt tartjuk mindezeken kívül nagy sikerű, épp a napokban befejeződött Étlap és Itallap versenyünk eredményhirdetéssel egybekötött díjkiosztóját is – szóval, aki most nem látogat el hozzánk, sajnálhatja, mert sok mindenből kimarad. A nagy érdeklődésre való tekintettel az időbeli jelentkezési sorrend ezúttal meghatározó.
Június utolsó hetében tartott szakmai találkozónk részletes programja:
- Az iskolában ki-, a NAV-nál becsöngettek. Nincs tovább, lépni kell: online pénztárgépek bevezetése, beszerelése a gyártók szemszögéből, konkrét gyakorlati tanácsokkal (Marossy Dávid, Micros Fidelio Magyarország Kft.)
- Víz vagy ásványvíz kerüljön a vendég poharába? – újdonság a Horeca-területén (Szente Zsolt, Vinopolis, Leitner László, Aqua Kft.)
- Látványos designváltás szállodákban, éttermekben – akár kevés összegből is (Keresztes Szilvia, Bevlo Projekt, Empír Enteriőr, Kecskemét)
- Az ágyban pótolhatatlan! A vendég és így a vendéglátó számára is a legfontosabb: a pihentető alvás legújabb megoldásairól (Köves Péter cégtulajdonos, Köves Dóra, Peter’s Paplan)
Jöjjön el, hogy…
- különleges környezetben találkozhasson üzleti partnerével
- egy kellemes üzleti ebéd keretében értesüljön újdonságokról
- személyes kapcsolatokat építhessen
- egy exkluzív klub tagja legyen
Időpont, helyszín:
2013. június 24. (hétfő) 10.30-15.00 óráig
Első Pesti Rétesház (Deák tértől/Bazilikától pár perces séta)
1051 Budapest, Október 6. u. 22.
Program:
10.00-10.30 regisztráció – kávé- és pálinkakóstolás
10.30-13.00 szakmai előadások
13.00-13.15 Rétes nyújtás gyorstalpaló
13.15-13.30 Étlap és itallap eredményhirdetés, díjkiosztó
13.30-15.00 rétesekkel bélelt háromfogásos üzleti ebéd, borkóstolóval
Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2013. június 20-ig (csütörtök) faxon a +36 1 430 4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni. Egy házból vagy vendéglátóegységből lapvetően egy fő részvételére számítunk, hiszen meghívottaink körét 2013-tól meglehetősen kibővítettük, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.
Kapcsolat:
Bíró Sára, [email protected], +36 1 430 4533
Jelentkezési lap >>>