A szakma kötetlen és örömteli ünnepén az Ipartestület és szakácskiválóságok 5 fogásos menüsorral, éjféli büfével és korlátlan italfogyasztással várják a vendégeket.
Legyen Ön is részese az Év Vacsorájának:
A csábító ételsor:
Bíró Lajos (Bock Bisztró) – Sárközi Ákos ( Borkonyha): Amuse Bouché falatok
Palóc cappuccino, tárkony bon-bon
Borjú Magyaróvári módra
Töltött alma kocka
Garaczi János (Tanyacsárda Lajosmizse ) – Rácz Ferenc (La Fiesta Party Sevice) Hideg előétel
Formában sült libamájpástétom birsalma pürével
Paprikás malacfül és nyelvkocsonya
Gundel saláta
Gullner Gyula (Duna InterContinentál) – Wolf András (Salon Restaurant): Leves
Csicsóka krémleves, ropogós zsályalevelekkel
Wolf András – Fekete Antonio (Salon Restaurant – New York Kávéház): Meleg fogásközi étel
Enyhén füstölt pisztráng tormás karfiollal
Cseh János (Marriott) – Győrffy Árpád (Arany Kaviár Étterem): Főfogás - derékétel
Zselici vaddisznó tarja céklavariációkkal és kelbimbólevélkékkel
Kovács Sándor (Gerbeaud) – Andrész Zoltán (Andrész Cukrászda):Desszert – nyalánkság
Gundel palacsinta-varázs
Juhász Attila (séf, Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness****): Éjféli büfé
Hideg parasztos ízelítő házi disznóságokból
Konfitált malaccsászár alföldi kemencés káposztával és kolbászos krumpligombóccal
Filézett kappanmell és comb vadas mártásban, roppanós zöldségekkel, zsemlepudinggal
A részletes menü innen tölthető le.
A eseménynek otthont adó mezőkövesdi Belneo Hotel Zsóri **** Wellness Szálloda a részvevőknek kedvezményes szobaárat biztosít a gálaest éjszakájára.
A rendezvény esetleges hasznát az MVI szakmai érdekvédelmi céljainak megvalósítására fordítja.
Bővebb információért keresse fel az MVI Titkárságát az [email protected] címen.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az esemény, a jegyigénylő nyomtatványt itt érheti el.
A Gálaest részvételi díja 18 000 Ft, MVI tagoknak 15 000 Ft
Az árak a teljes étel- és italsort tartalmazzák, de nem tartalmazzák a szállás díját.