A képzés célja a vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről szóló a 62/2011. (VI.30.) VM rendelet alkalmazásának ismertetése a vendéglátó és étkeztető létesítmények vezetői, a vendéglátó szakemberképzés oktatói és a képzésben résztvevő gyakorlóhelyek gyakorlat vezetői számára.
Előadók:
Zoltai Anna a NÉBIH Vendéglátás-és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője.
Némedi József a Nemzeti Egység Klaszter Vendéglátóipari munkacsoportjának elnöke.
A képzés az alábbi időpontokban, különböző helyszíneken kerül megrendezésre, hagyományos, konzultációra is lehetőséget adó oktatás keretében. A pontos időpontok és helyszínek a NÉBIH honlapján is megtalálhatóak.
• Budapest (XIV. Tábornok u. 2. ) - 2013. március 11.
• Nyíregyháza (Széchényi utca 2.) - 2013. március 21.
• Győr (Régi Veszprémi út 10.) - 2013. április 4.
• Budapest (A helyszín egyeztetés alatt!) - 2013. április 18.
• Gödöllő (Szabadság tér 7.) - 2013. április 25.
• Budapest (III. Királyok útja 261.) - 2013. május 16.
A képzésen való részvétel, - amelyről a résztvevők igazolást kapnak- ingyenes, azonban előzetes jelentkezéshez és regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a képzés előtti héten, illetve a jelentkezési létszám betöltésekor lezárjuk. Jelentkezni a NÉBIH honlapján keresztül lehet, pontos helyszín megjelölésével, a www.nebih.gov.hucímen.
Regisztrálni itt lehet:az alábbi
Részletes információk itt.