Kérdések, amelyekre kizárólag a most megjelenő decemberi, ünnepi számban, a Vendég & Hotel Horeca-szaklapban kaphat választ:
- Vajon a hagyományos lengyel karácsonyi menü miért éppen tizenkét fogásból áll, és melyek ezek a receptek?
- A Zwack család miért Olaszországban, és hogyan ünnepli minden évben a karácsonyt, és Anne Zwack asszony, aki angliai születésű, hogyan készíti el a tortellinit, és miért süt mindig pulykát karácsonyra?
- Vajon ki rendel, és mennyi pizzát Szenteste? És miért bombaüzlet mindenütt a világon, ünnepnapokon az online catering?
- Ha egy szálloda épül vagy átépül – milyen felvonót érdemes ma beszereltetni? A szállodás kérdez, a szakértő válaszol.
- 2010-ben az „Év Szállodása” hogyan, mi módon és mennyit fektetett be idén három, általa üzemeltetett Észak-magyarországi házba?
- Van-e értelme közös marketinget létrehozni, és ha igen, hogyan lehet sikerre vinni?
- Ki lett idén az „Év Cukrásza” és az „Év Junior Cukrásza”, és egy cukrász élete tényleg nem habos torta?
- Tudja, hogy van olyan osztrák szálloda, ahol olvasószobát, könyvtárat nyitnak ma a vendégnek, és egy új gyógyászati szolgáltatást, a Rolfingot is nagy sikerrel alkalmazzák?
- Vajon mit tehet a vendéglős, ha a legjobb módon akar idén és jövőre adózni, és mely országokban lehetséges és könnyen megoldható az offshore? A Vendég & Hotel Business Klubjának nagysikerű előadásából most kiderül.
Gondoltunk az ünnepekre is: karácsonyi ajándékot jelentő különleges ajánlatról olvashat decemberi lapszámunkban!
A lap legfrissebb száma már megrendelhető a kiadóban Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető továbbra is ugyanitt változatlan áron – 7900 Ft éves bruttó összegért.