Ezúttal a budai, Feneketlen-tónál lévő tágasan elegáns Hemingway Étterembe látogatunk el, ahol vendéglátóink is hamarosan új ruhába öltöztetik a vendégteret, az előadásokat
követő közös ebéd során pedig az is kiderül, hogy a konyhán Fóti Tamás és csapata mindent tud arról, amit ma úgy neveznek: exkluzív üzleti vendéglátás.
Októberi találkozónk programja:
Mikor vegyen fel egy szállodás hitelt felújításhoz, új épületrészek, elemek megvalósításához, és mikor nem szabad bevállalni sok-sokéves eladósodást? (Előadó: Nagyné Vas Éva szállodai pénzügyi igazgató, QUAESTOR Csoport)
Milyen kritériumok alapján lehet ma sikeresen megnyitni egy új szállodát? (Előadó: dr. Niklai Ákos alelnök, MSZÉSZ)
Spíler, ÉS, 21, Pierrot, Anyukám mondta, Baltazár, Klassz, KNRDY és a többiek... E topéttermek tervezője mindenütt ugyanaz (Előadó: Ipacs Géza designer, Ipacs Stúdió)
Konyhatechnológia a jövőből: a cseppmentes mosogatás előnyei (Előadó: Neményi András
ügyvezető tulajdonos, Coninvest KŌ .)
Az előadásokat követően ez alkalommal adjuk át a Rauch Hungária Kft.-vel közösen meghirdetett „Mutasd a reggelid, megmondom ki vagy!” többfordulós játékunk nyerteseinek díjait.
IDŐPONT: 2013. október 21. (hétfő) 11-14.30 óráig
HELYSZÍN: Hemingway étterem 1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.