Korábbi blogját hátrahagyva, teljesen megújult formavilággal, kibővült tartalommal lépett ismét olvasói elé a népszerű gasztronómai szakíró és étteremkritikus, blogger. A www.dibbuk.hu egy átlagos gasztrobloghoz képest jóval bővebb tartalommal jelentkezik: a receptek mellett magazinosabb tartalmak, így interjúk, szakácskönyvajánlók, sőt, stílusparódiák is megjelennek. „A névválasztás eredetileg egy étteremkritikus megszemélyesítését célozta, a szó jelentése maga is gonosz szellem. Az étteremkritikák aztán egyre népszerűbbek lettek, ez volt az egyik legkeresettebb tartalom a korábbi blogon is, így az új portálon is hangsúlyos szerepet kapnak a vasszigorral írt kritikák” – mondja el a portál tartalmi felelőse.
A gasztroblogzin egyételmű célja, hogy más orgánumokkal együttműködve szélesítse a gasztronómiai témakörében elérhető magyar nyelvű tartalmat, tájékoztasson a látogatásra érdemes eseményekről, programokról, a forgatni érdemes új szakácskönyvekről, a látogatásra érdemes éttermekről és a megkóstolásra javasolt borokról. A kritikus azonban nem bánik kesztyűs kézzel sem az éttermekkel, sem a borászokkal, így a jó ítéletért valóban teljesíteni kell. „A kíméletlen őszinteséget az olvasóim is sok év óta elvárják tőlem, ezért is választottuk alcímül ezt: gasztronómiáról – kíméletlenül” – vázolja a koncepció lényegét Dibbuk.