Az elismert gasztro-menedzser a megnyitón hangsúlyozta, senki ne vonjon párhuzamot a Dining Guide 2013-as évi toplistája szerint a legjobb vidéki étteremnek rangsorolt székesfehérvári 67-es éttermével. Ami közös 67-ben és a Bruno&Bruno-ban, az a kiváló minőség. A Bruno&Bruno magyaros ételválasztékot kínál, és kiemelten fontosnak tartja, hogy a családokat szólítsa meg. A Bruno&Bruno kínálatában feltűnnek a klasszikus 67-es fogások, de többségében újdonságok közül lehet választani. Az egyik klasszikus a pankó morzsás Herczeg Zoli-féle rántott hús, és a húsleves. A Bruno&Bruno borlapjának összetételét a Bortársaság biztosítja, szinte minden boruk megtalálható, és a többi étteremtől eltérően többségüket pohárban is felszolgálják. A konyhában a minőséget Kisuti Dávid séf garantálja. Kisuti mestere a Larus Étterem séfje, Várvízi Péter volt a pécsi Enoteca Corso étteremben.
Forrás: Turizmus Online