100 féle vodkát kóstolhatnak Budapesten

A The Vodka Show Budapest március végén felsorakoztatja a legnemesebb vodkafajtákat és egy szórakoztató show keretei között együtt ünnepeli a kultúráját az ínyenc közönséggel. 30 ország 100 féle vodkája várja az érdeklődőket.

Az Európában egyedülálló sorozat, a The Vodka Show Budapest nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy felsorakoztassa a legnemesebb vodkafajtákat és egy szórakoztató show keretei között együtt ünnepelje a vodka kultúrát az ínyenc közönséggel. Az exkluzív eseményen megismerhetik a világ legtisztább italának történetét, elkészítésének művészetét, gasztronómiai felhasználásának sokszínűséget.

A 2015. március 21-én megrendezésre kerülő maga nemében egyedülálló rendezvény helyszíne a Hotel Sofitel Chain Bridge nagy rendezvényterme lesz. A szervezők egy felejthetetlen, exkluzív föld körüli utazásra invitálják a látogatókat, amelyen több mint 30 ország 100 féle vodkáját kóstolhatják meg. Az est folyamán a VIP jegyet váltóknak lehetőségük nyílik elfogyasztani egy ötfogásos vodka vacsorát, melynek keretében a vodka szülőhazájának, Oroszországnak a jellegzetes ételei kényeztetik a kulináris élvezetekre vágyókat.

A szervezők sokszínű szórakozási lehetőséget szeretnének biztosítani a jegyüket megváltóknak, ezért egy divatbemutatóval is kedveskednek, amelyet a letisztult vonalak, a ragyogás és a luxus jellemez, mindez a vodka és a gyémánt ihletése alapján. További szórakozási lehetőséget biztosít egy koktél show, ahol az ország legjobb15 mixere méri össze a tudását, valamint Király Linda csillogó hangja, a Frank Sinatra Tribute koncertje és a francia és orosz származású Dj Julian Bardakov. A The Vodka Show magyar állomását később külföldi nagy városok követik majd.

Forrás: Vendég & Hotel Online


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.