Kávé+Desszert
Az utóbbi évek gasztronómiai fejlődésében mind a cukrászat, mind a kávékultúra nagy változásokon ment keresztül. A cukrászdák és a kávéházak egyaránt a vendég igényeinek maradéktalan kielégítését tűzték ki célul, ami itt is, ott is megvalósult, viszont olyan helyet keresve sem lehetett találni, ahol mind a cukrásztermékek, mind a melléjük kínált kávék ezt tudták volna nyújtani. Mostanáig.
Profi baristákkal
A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában ugyanis megvalósult egy álom: a kitűnő sütemények mellé a legjobb minőségű kávékat, kávés italokat kínálják az üzlet szakképzett baristái, akiknek a vezetője külföldi barista bajnokságon, mint bíró és a magyar barista bajnokságokon - mint versenyző - elismert Gyuricza Brigitta. A hosszas tervezés és gondos kivitelezés eredménye a cukrász manufaktúrát ékesítő Simonelli Black Eagle kávégép, amely a ma kapható gépek egyik legjobbja, a nemzetközi barista versenyek gépe, s a számos, saját fejlesztésű ital, amelyhez a legjobb minőségű olasz kávét és magyar kézműves pörkölők speciality kávéit használják.
Olasz kávék és italok is
A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában ugyanis nem csak az újhullámos kávézók kínálatával találkozni, hanem a sokak által méltán szeretett olasz kávék, kávés italok is helyt kapnak a kínálatban, így mindenki olyan kávét kortyol a süteménye, desszertje mellé, amilyet csak szeretne. A kávén kívül számos más forró itallal is várja vendégeit a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra. A belga csokoládéból, termelői tejjel és tejszínnel készített forró csokoládék mellett, a saját fejlesztésű, a vendégek körében hamar népszerűvé vált fűszeres, forró limonádékat is érdemes kipróbálni.
Forrás: Vendég&Hotel Online