A kávékultúra betört a Damniczki cukiba

Az izgalmas és kompromisszummentes fagylaltjairól és monodesszertjeiről híres Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában mostantól a legjobb minőségű kávék társulnak az egyedi desszertekhez.

Kávé+Desszert

 Az utóbbi évek gasztronómiai fejlődésében mind a cukrászat, mind a kávékultúra nagy változásokon ment keresztül. A cukrászdák és a kávéházak egyaránt a vendég igényeinek maradéktalan kielégítését tűzték ki célul, ami itt is, ott is megvalósult, viszont olyan helyet keresve sem lehetett találni, ahol mind a cukrásztermékek, mind a melléjük kínált kávék ezt tudták volna nyújtani. Mostanáig.

Profi baristákkal

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában ugyanis megvalósult egy álom: a kitűnő sütemények mellé a legjobb minőségű kávékat, kávés italokat kínálják az üzlet szakképzett baristái, akiknek a vezetője külföldi barista bajnokságon, mint bíró és a magyar barista bajnokságokon - mint versenyző - elismert Gyuricza Brigitta. A hosszas tervezés és gondos kivitelezés eredménye a cukrász manufaktúrát ékesítő Simonelli Black Eagle kávégép, amely a ma kapható gépek egyik legjobbja, a nemzetközi barista versenyek gépe, s a számos, saját fejlesztésű ital, amelyhez a legjobb minőségű olasz kávét és magyar kézműves pörkölők speciality kávéit használják.

Olasz kávék és italok is

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában ugyanis nem csak az újhullámos kávézók kínálatával találkozni, hanem a sokak által méltán szeretett olasz kávék, kávés italok is helyt kapnak a kínálatban, így mindenki olyan kávét kortyol a süteménye, desszertje mellé, amilyet csak szeretne. A kávén kívül számos más forró itallal is várja vendégeit a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra. A belga csokoládéból, termelői tejjel és tejszínnel készített forró csokoládék mellett, a saját fejlesztésű, a vendégek körében hamar népszerűvé vált fűszeres, forró limonádékat is érdemes kipróbálni.

Forrás: Vendég&Hotel Online


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.