A - legalábbis az AHGZ-ben közölt - legolcsóbb menüt a lorch-i Restaurant Zouhar’s im Echo kínálja. Az előétel szezámos bundában sütött marinált scampi paprikakrémen, amit tejszínes kucsmagombás gyöngytyúk követ nudlival és mogyoróval. A desszert bajor krém fekete dióval és szilvás fahéjas mousse-szal.
A legdrágább menüt a Hotel InterContinental Berlinben lévő Restaurant Hugos szervírozza. Az előétel iráni kaviár és lazac burgonyakrémmel. A következő fogás kanadai homár, raviola, thai curry, és mangó pattaya. Ezután rája jön füstölt kapribogyóval, paradicsommal és olívával. A további fogások: Loup de Mer kávéval, naranccsal, karottával és ecettel; Iberico Joselito sertés aszpikban fehér káposztával és salátával; Boeuf à la Mode répával ésé Perogord-szarvasgombával; mogyoró-vanília szeletek, fagylalt, Valrhona Lacté. (AHGZ)
A legdrágább menüt a Hotel InterContinental Berlinben lévő Restaurant Hugos szervírozza. Az előétel iráni kaviár és lazac burgonyakrémmel. A következő fogás kanadai homár, raviola, thai curry, és mangó pattaya. Ezután rája jön füstölt kapribogyóval, paradicsommal és olívával. A további fogások: Loup de Mer kávéval, naranccsal, karottával és ecettel; Iberico Joselito sertés aszpikban fehér káposztával és salátával; Boeuf à la Mode répával ésé Perogord-szarvasgombával; mogyoró-vanília szeletek, fagylalt, Valrhona Lacté. (AHGZ)