Hayler valamennyi éttermet egy 20-as skálán pontozza, de ír szöveges értékelést is, amelynek részeként valamennyi általa kóstolt ételt is pontozza. A modern trükkök helyett inkább a klasszikus francia konyháért rajongó Halyernél 20/20 osztályzatot kapni szinte lehetetlen, van olyan 3 Michelin-csillagos étterem a világban, aminek a teljesítményét ő csak 15 pontra értékelte. Ennek fényében érdemes olvasni azt, amit a magyarok teljesítményéről írt. Budapesten jelenleg 4 Michelin-csillagos étterem működik, Hayler ezek közül kettőt, az Onyxot és a Borkonyhát kereste fel. Mindkettőnek 14 pontot adott, azonban szöveges értékelésben érezhető a véleménye, és az is fontos szempont, hogy az Onyxnál jóval olcsóbb Borkonyha tőle a maximális pontszámot kapta saját ár-érték arány listáján. Belemerülhetünk gasztronómiai élményeibe és értékelésébe a 444.hu oldalán.
Forrás: 444.hu
Forrás: Vendég&Hotel Online