Az alsópáhoki Kolping Hotel**** Spa & Family Resort cukrásza és szakácsai, Takács Bernadett, Bán Lajos és Gumhert András egyéniben induló versenyzők három bronzéremmel tértek haza. A zalakarosi MenDan Thermal Hotel**** mesterszakácsa, Borda Attila a „B” kategóriában (melegen készített, hidegen tálalt ételek) bronzérmet szerzett.A Romantik Hotel Kis Helikon csapata is bronzérmet szerzett .( A Hírlevelünkben tévesen aranyérmet tulajdonítottunk a csapatnak, elnézést kérünk a hibáért.)
A nemrégen Erfurtban véget ért 22. IKA Szakácsolimpián 53 nemzet közel 1600 séfje versengett. Magyarországot a Nemzeti Válogatott, öt regionális csapat, valamint egyéni versenyzők képviselték.
A nemrégen Erfurtban véget ért 22. IKA Szakácsolimpián 53 nemzet közel 1600 séfje versengett. Magyarországot a Nemzeti Válogatott, öt regionális csapat, valamint egyéni versenyzők képviselték.