Balatoni éttermesek, figyelem!

A Hilltop Neszmély a következő üzenetet küldi jelenlegi és jövőbeni partnereinek: "Kedves partnereink és vendégeink! Egy csábító nyári programra invitálnánk Benneteket a Hilltop Neszmély pincészet nevében Zánkára, a Fészek „Klub”-ba, június 20-án, kedden....

Egy olyan programot kínálunk, mely terveink szerint a fejnek, a hasnak és a szívnek is kedves lesz. Remek borok, szakmai előadás és egy könnyed, de tartalmas nyári ebéd szerepel a kínálatban. A program célja, hogy szakmai információkkal, ötletekkel segítsük a munkátokat, és szeretnénk jó partnerek lenni abban, hogyan is juttassuk célba azokat az üzeneteket, tartalmakat, amelyek erősítik cégünk két márkájának érvényesülését.

A jó szakmai programról, a remek borokról és az ebédről mi gondoskodunk, a jó társaságot pedig elsősorban Tőletek várjuk. Az ebédet a Balaton északi partjának egyik legjobb éttermében fogyaszthatjuk el közösen.

Időpont: 2017. 06. 20. kedd

Helyszín: Zánka, Fészek -Étel és Hotel, 8251 Zánka, Vérkúti u. 2.

A részletes program: 9.30 - üdvözlés 10.00 - A Hilltop és Kamocsay Prémium márkák szerepe, erősségei, miben különbözik a két márka, célközönségben, tartalomban és pozícionálásban. Az előadás közben – hogy ne legyen annyira száraz a téma – a két márka válogatott borainak kóstolója, erősítve ezzel a borok szerepének megértését. 12.00 - Ebéd 13.00 - 15.00 Az alapismereteken túl.. - Csavarzár vs. dugó, ill. borkóstoló folytatása.

Jelentkezni ide kattintva lehet

Forrás: Hilltop/Vendég & Hotel


Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás

Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás  

Május 9-én rendezik meg az idei Balaton Fagyija választást egy kompon, amely a Tihany és Szántód közötti távon közlekedik.
Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója 

Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.
A világ tíz legjobb kávézója

A világ tíz legjobb kávézója 

Egy ausztráliai kávézó került a dobogó tetejére. Az olaszok labdába sem rúgnak.
Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre

Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre 

Az 1000-2000 fő közötti települések italüzletei is pályázhatnak a 3 milliós támogatásra.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.