Bezár az összes Pizza King

Közösségi oldalán jelentette be a Pizza King, hogy a következő napokban összes üzletüket bezárják.

A bejegyzésben kiemelik, hálózatuk gyökeres átalakítására és átszervezésére van szükség, és amíg ez nem történik meg, nem nyitnak újra.

A váratlan bejelentést tartalmazó Facebook-posztban először a körülményekre hivatkoztak: „A jelenlegi háborús helyzetből eredő negatív hatások (úgy mint energia válság" élelmiszerárak drasztikus emelkedése, növekvő infláció) ellenére is szeretnénk szolgáltatásaink megfelelő színvonalát biztosítani.”

Az elmúlt időszakban sajnos a franchise partnereink magatartása veszélyeztette a minőséget és a hálózat működését.

Végül ennek következményeként azt hangsúlyozták a posztban, hogy a hálózatuk teljes átalakítására és újraszervezésére van szükség, ezért azt írták, hogy amíg ennek a lebonyolításán dolgoznak, minden Pizza King Expressz üzletet zárva tartanak a következő 48 vagy 72 órában.

Íme, a teljes bejegyzés, a maga kendőzetlenségében:

"Fontos Közlemény‼️

Kedves Vendégeink

⚠️A kialakult háborús negatív hatások, úgy mint:

Energiaválság,

Élelmiszerárak drasztikus megemelkedések,

Növekvő infláció

ellenére is szeretnénk maximális vásárlói élményt biztosítani.

Az elmúlt időszakban sajnos a franchise partnereink nem megfelelő hozzáállása veszélyeztette a cégünk brand hírnevét, a hálózatunk működésében súlyos problémát okoztak!

✅A hálózatunk teljes átalakítására és újra szervezésére van most szükség.

‼️Éttermenik, üzleteink ez idő alatt zárva tartanak‼️

⏳A várható zárva tartási idő: 24:00-72:00 óra

❤️Várunk vissza minden kedves vendégeinket!❤️

Köszönettel,

Pizza King Express Vezetősége"

Forrás: Facebook


Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.