Bezár az összes Pizza King

Közösségi oldalán jelentette be a Pizza King, hogy a következő napokban összes üzletüket bezárják.

A bejegyzésben kiemelik, hálózatuk gyökeres átalakítására és átszervezésére van szükség, és amíg ez nem történik meg, nem nyitnak újra.

A váratlan bejelentést tartalmazó Facebook-posztban először a körülményekre hivatkoztak: „A jelenlegi háborús helyzetből eredő negatív hatások (úgy mint energia válság" élelmiszerárak drasztikus emelkedése, növekvő infláció) ellenére is szeretnénk szolgáltatásaink megfelelő színvonalát biztosítani.”

Az elmúlt időszakban sajnos a franchise partnereink magatartása veszélyeztette a minőséget és a hálózat működését.

Végül ennek következményeként azt hangsúlyozták a posztban, hogy a hálózatuk teljes átalakítására és újraszervezésére van szükség, ezért azt írták, hogy amíg ennek a lebonyolításán dolgoznak, minden Pizza King Expressz üzletet zárva tartanak a következő 48 vagy 72 órában.

Íme, a teljes bejegyzés, a maga kendőzetlenségében:

"Fontos Közlemény‼️

Kedves Vendégeink

⚠️A kialakult háborús negatív hatások, úgy mint:

Energiaválság,

Élelmiszerárak drasztikus megemelkedések,

Növekvő infláció

ellenére is szeretnénk maximális vásárlói élményt biztosítani.

Az elmúlt időszakban sajnos a franchise partnereink nem megfelelő hozzáállása veszélyeztette a cégünk brand hírnevét, a hálózatunk működésében súlyos problémát okoztak!

✅A hálózatunk teljes átalakítására és újra szervezésére van most szükség.

‼️Éttermenik, üzleteink ez idő alatt zárva tartanak‼️

⏳A várható zárva tartási idő: 24:00-72:00 óra

❤️Várunk vissza minden kedves vendégeinket!❤️

Köszönettel,

Pizza King Express Vezetősége"

Forrás: Facebook


Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől

Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől 

Közel 430 millió forint támogatással valósította meg a fejlesztést.
Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában

Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában 

Több, mint négy százalékkal többet készítette tavaly, mint 2023-ban.
A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.