Bezár az összes Pizza King

Közösségi oldalán jelentette be a Pizza King, hogy a következő napokban összes üzletüket bezárják.

A bejegyzésben kiemelik, hálózatuk gyökeres átalakítására és átszervezésére van szükség, és amíg ez nem történik meg, nem nyitnak újra.

A váratlan bejelentést tartalmazó Facebook-posztban először a körülményekre hivatkoztak: „A jelenlegi háborús helyzetből eredő negatív hatások (úgy mint energia válság" élelmiszerárak drasztikus emelkedése, növekvő infláció) ellenére is szeretnénk szolgáltatásaink megfelelő színvonalát biztosítani.”

Az elmúlt időszakban sajnos a franchise partnereink magatartása veszélyeztette a minőséget és a hálózat működését.

Végül ennek következményeként azt hangsúlyozták a posztban, hogy a hálózatuk teljes átalakítására és újraszervezésére van szükség, ezért azt írták, hogy amíg ennek a lebonyolításán dolgoznak, minden Pizza King Expressz üzletet zárva tartanak a következő 48 vagy 72 órában.

Íme, a teljes bejegyzés, a maga kendőzetlenségében:

"Fontos Közlemény‼️

Kedves Vendégeink

⚠️A kialakult háborús negatív hatások, úgy mint:

Energiaválság,

Élelmiszerárak drasztikus megemelkedések,

Növekvő infláció

ellenére is szeretnénk maximális vásárlói élményt biztosítani.

Az elmúlt időszakban sajnos a franchise partnereink nem megfelelő hozzáállása veszélyeztette a cégünk brand hírnevét, a hálózatunk működésében súlyos problémát okoztak!

✅A hálózatunk teljes átalakítására és újra szervezésére van most szükség.

‼️Éttermenik, üzleteink ez idő alatt zárva tartanak‼️

⏳A várható zárva tartási idő: 24:00-72:00 óra

❤️Várunk vissza minden kedves vendégeinket!❤️

Köszönettel,

Pizza King Express Vezetősége"

Forrás: Facebook


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.