Hét éves lett Budapest egyik legizgalmasabb Márton-napi programja, mely évről évre új és újabb tematika köré épül. A 7. fesztivál tematikája a bűvös 7-es szám körül forog majd.
A sörkorcsolyákat Előházi Ádám, az Első Füredi Sörház fiatal kora ellenére nagy karriert befutott séfje és Frideczky András, a Gellért nemrégiben megújult sörözőjének kreatív séfje prezentálja.
A fesztivál péntekén és szombatján az ország jeles borászatait hívják meg, a két napon több mint százat. Az elsőn a Bor és Piac válogatásában jelennek meg a kiállítók, míg a rendezvény történetében most először a Winelovers is csatlakozott szakmai partnerként, így a második napra ők hívják meg a kiállító borászokat.
A szálloda hívta életre és vitte tökélyre a Lakosztályétterem fogalmát, melynek a szálló történetének leghíresebb vendégeit fogadó lakosztálya és egy Dunára néző pazar panoráma adja a díszletét. Idén pedig nem kisebb nevek, mint Szulló Szabina és Széll Tamás által megálmodott 7 fogásos menüsor adja a tartalmát pénteken és szombaton egyaránt.
A Gellért Sörözőben egy gasztro-csúcstalálkozón a Gerbeaud-Gundel-Gellért aranyhármas séfjei prezentálnak a hazai gasztronómia borvacsorát, ahol az Onyx és a Gundel head sommelier-i válogatják az ételekhez illő borokat.
Íz-világkörüli úttal fogadja a vendégeket a borfesztivál zárónapján Héjja László, a Gellért konyhafőnöke és a Márton napi Sunday brunch.
További információt itt olvashat.