Exkluzív menük, nemzetközi fogások a TableFree Éttermi Napokon

Alex van Damme, a magyarországi TableFree éttermi asztalfoglalási rendszer ügyvezetője a budapesti Tacos Locos mexikói étteremben tartott sajtótájékoztatón nyitotta meg immáron 9. alkalommal a Tablefree Éttermi Napok foglalási rendszerét.

A Tablefree egy közkedvelt online étteremkereső és asztalfoglalási rendszer, amelynek eredeti célja az volt, hogy az egyes, általában fővárosokban élő idegen ajkúak számára egy gyors és átlátható felületet biztosítson éttermi asztalfoglalásaikhoz. Az oldal és az étteremleírások - egyedi módon Magyarországon - öt nyelven érhetők el. Mára azonban már a magyar közönség is megkedvelte az oldalt, hiszen azonnal, online láthatjuk, hogy van-e szabad asztal az általunk kiválasztott étteremben, valamint a legkülönfélébb szempontok szerint szűrve kereshetjük meg a kedvünkre való helyeket.

A Tablefree Éttermi Napok most is többszáz vendég részvételére számít, hiszen ez a promóció remek alkalom arra, hogy átlátható, "pénztárcánk" szempontjából is kiszámítható módon próbálhassunk ki jobbnál jobb új helyeket a városban. A háromfogásos menük ugyanis ezen a héten egységesen 3.300 vagy 5.500 forintba kerülnek, így biztosan nem kell aggódnunk, hogy az ebédünk vagy vacsoránk során az egekbe szökik a fizetendő számla összege. Néhányan a legkedveltebb fogásaikat kínálják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre. Az italfogyasztás ezen az összegen felül kerül felszámolásra, de sok helyen erre is készülnek kedvező ajánlatokkal.

Kipróbálhatjuk Budapest legkülönlegesebb japán, indiai, thai, francia, olasz vagy éppen magyar konyháit többek között a La Perle Noire, Peppers, Chagall Café, Don Leone Restaurant, Buddha Bar, Spoon és Tacos Locos éttermekben, vagy akár a most először csatlakozott Selfie Grill & Bar, Trattoria da Massimo, Jerney Bistro, Itoshii vagy Izakaya Bistroban.

A Tablefree Éttermi Hét vendégei egyszerűen és gyorsan foglalhatják le asztalukat a www.tablefree.hu/hu12 oldalon. A dátum, az időpont, a vendégek száma és az étterem megadása után a vendég azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. Helyek csak korlátozott számban érhetők el, így érdemes mielőbb foglalni!


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.