Exkluzív menük, nemzetközi fogások a TableFree Éttermi Napokon

Alex van Damme, a magyarországi TableFree éttermi asztalfoglalási rendszer ügyvezetője a budapesti Tacos Locos mexikói étteremben tartott sajtótájékoztatón nyitotta meg immáron 9. alkalommal a Tablefree Éttermi Napok foglalási rendszerét.

A Tablefree egy közkedvelt online étteremkereső és asztalfoglalási rendszer, amelynek eredeti célja az volt, hogy az egyes, általában fővárosokban élő idegen ajkúak számára egy gyors és átlátható felületet biztosítson éttermi asztalfoglalásaikhoz. Az oldal és az étteremleírások - egyedi módon Magyarországon - öt nyelven érhetők el. Mára azonban már a magyar közönség is megkedvelte az oldalt, hiszen azonnal, online láthatjuk, hogy van-e szabad asztal az általunk kiválasztott étteremben, valamint a legkülönfélébb szempontok szerint szűrve kereshetjük meg a kedvünkre való helyeket.

A Tablefree Éttermi Napok most is többszáz vendég részvételére számít, hiszen ez a promóció remek alkalom arra, hogy átlátható, "pénztárcánk" szempontjából is kiszámítható módon próbálhassunk ki jobbnál jobb új helyeket a városban. A háromfogásos menük ugyanis ezen a héten egységesen 3.300 vagy 5.500 forintba kerülnek, így biztosan nem kell aggódnunk, hogy az ebédünk vagy vacsoránk során az egekbe szökik a fizetendő számla összege. Néhányan a legkedveltebb fogásaikat kínálják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre. Az italfogyasztás ezen az összegen felül kerül felszámolásra, de sok helyen erre is készülnek kedvező ajánlatokkal.

Kipróbálhatjuk Budapest legkülönlegesebb japán, indiai, thai, francia, olasz vagy éppen magyar konyháit többek között a La Perle Noire, Peppers, Chagall Café, Don Leone Restaurant, Buddha Bar, Spoon és Tacos Locos éttermekben, vagy akár a most először csatlakozott Selfie Grill & Bar, Trattoria da Massimo, Jerney Bistro, Itoshii vagy Izakaya Bistroban.

A Tablefree Éttermi Hét vendégei egyszerűen és gyorsan foglalhatják le asztalukat a www.tablefree.hu/hu12 oldalon. A dátum, az időpont, a vendégek száma és az étterem megadása után a vendég azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. Helyek csak korlátozott számban érhetők el, így érdemes mielőbb foglalni!


Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.