Exkluzív menük, nemzetközi fogások a TableFree Éttermi Napokon

Alex van Damme, a magyarországi TableFree éttermi asztalfoglalási rendszer ügyvezetője a budapesti Tacos Locos mexikói étteremben tartott sajtótájékoztatón nyitotta meg immáron 9. alkalommal a Tablefree Éttermi Napok foglalási rendszerét.

A Tablefree egy közkedvelt online étteremkereső és asztalfoglalási rendszer, amelynek eredeti célja az volt, hogy az egyes, általában fővárosokban élő idegen ajkúak számára egy gyors és átlátható felületet biztosítson éttermi asztalfoglalásaikhoz. Az oldal és az étteremleírások - egyedi módon Magyarországon - öt nyelven érhetők el. Mára azonban már a magyar közönség is megkedvelte az oldalt, hiszen azonnal, online láthatjuk, hogy van-e szabad asztal az általunk kiválasztott étteremben, valamint a legkülönfélébb szempontok szerint szűrve kereshetjük meg a kedvünkre való helyeket.

A Tablefree Éttermi Napok most is többszáz vendég részvételére számít, hiszen ez a promóció remek alkalom arra, hogy átlátható, "pénztárcánk" szempontjából is kiszámítható módon próbálhassunk ki jobbnál jobb új helyeket a városban. A háromfogásos menük ugyanis ezen a héten egységesen 3.300 vagy 5.500 forintba kerülnek, így biztosan nem kell aggódnunk, hogy az ebédünk vagy vacsoránk során az egekbe szökik a fizetendő számla összege. Néhányan a legkedveltebb fogásaikat kínálják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre. Az italfogyasztás ezen az összegen felül kerül felszámolásra, de sok helyen erre is készülnek kedvező ajánlatokkal.

Kipróbálhatjuk Budapest legkülönlegesebb japán, indiai, thai, francia, olasz vagy éppen magyar konyháit többek között a La Perle Noire, Peppers, Chagall Café, Don Leone Restaurant, Buddha Bar, Spoon és Tacos Locos éttermekben, vagy akár a most először csatlakozott Selfie Grill & Bar, Trattoria da Massimo, Jerney Bistro, Itoshii vagy Izakaya Bistroban.

A Tablefree Éttermi Hét vendégei egyszerűen és gyorsan foglalhatják le asztalukat a www.tablefree.hu/hu12 oldalon. A dátum, az időpont, a vendégek száma és az étterem megadása után a vendég azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. Helyek csak korlátozott számban érhetők el, így érdemes mielőbb foglalni!


Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.
Bazalt Napok Badacsonytördemicen

Bazalt Napok Badacsonytördemicen  

A július 4-től 6-ig zajló Bazalt Napok eseménysorozat három napra megtölti a falut zenével, irodalommal, gasztronómiával és művészettel.
Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka

Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka 

A Żabka eddig 89 üzletet nyitott Romániában, de a vállalat szerint akár 4000 üzletet is elbír a piac.
Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.