A december 5-én megnyíló, új étterem a hotel 24. emeletén található, és a klasszikus francia konyha enyhe modern beütéssel frissített változatát kínálja majd a vendégeknek.
Pierre Gagnaire az egyik legismertebb francia séf, a róla elnevezett párizsi étterem tulajdonos-konyhafőnöke. Pályafutását Saint Étienne-ben kezdte, ahol három Michelin csillagig vezette konyháját. „…áttörte a klasszikus francia konyha korlátait az új fejlesztésű ízekkel, aromákkal, textúrákkal és összetevőkkel. Világszintű hatással van a gasztronómiai életre.” – írták róla.
Párizsi és Hong Kong-i étterme mellett Londonban is vezető séf. Párizsi és londoni étterme bekerült a Restaurant top 20-ba.
Legújabb, Las Vegas-i étterme természetesen nem nélkülöz némi magyar vonatkozást, hiszen tervezője az erdélyi születésű Adam D. Tihany, aki 1976 óta dolgozik az USA-ban, és az eltelt több mint 30 év alatt az egyik legelismertebb hotel és étteremtervezővé vált.