„A termőföldtől az asztalig követjük a zöldségeink folyamatát, és nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra.”, mondta a magyarországi levesbemutatón Szirbek András marketing-igazgató. Az innovációt ezúttal a fagyasztott sütőtök-, és a karfiol-krémleves zöldségkeverék jelenti. A sütőtökös–krémleves zöldségkeverék összetevői: 50%sütőtök; 40%sárgarépa; 10% vöröshagyma. A karfiolos–krémleves zöldségkeverék összetevői:70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.
„Az egyik legősibb táplálékunk, készülhet: zöldségből, gyümölcsből, hússal, vagy egyéb alapanyagok felhasználásával. Fogyasztható hidegen és melegen, de akár önálló, tartalmas főfogásként is. Napi folyadékfogyasztásunkhoz és vitaminbevitelünkhöz nagymértékben hozzájárulhat.", fogalmazott Antal Emese dietetikus.
Karfiol-krémleves sült fokhagymával, ropogós malac pörccel és garnélával, illetve chilis sütőtök-krémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással– ezzel a helyszínen lefőzött levesekkel inspirált a francia cég két új termékének felhasználására Fördős Zé, aki tippeket is lelkesen megosztott a kóstolóval egybekötött exkluzív termékbevezetőn. Például elmondta, a tökéletes fürj-tojás titka nem más, mint a pontosan betartott 2 perc; ha alufóliában megsütjük a fokhagymát, majd összetörjük, egy illatos-ízletes pépet kapunk.
A levesbemutatón bejelentették, keresik az „Ország Levesét” monst induló, új, nyereményjátékkal egybekötött országos promóciójukban. A résztvevőknek bármilyen Bonduelle termék felhasználásával el kell készíteniük a saját leves variációjukat, és a receptet be kell küldeniük az étel fotójával együtt a Nagy Levesválasztó oldalra. A Fördős Zé vezette zsűri négy héten át kiválasztja a hét öt legjobb receptjét, amelyeket értékes nyereményekkel díjaznak.
Forrás: Vendég & Hotel