Keveseknek adatik meg, hogy a nap közepén akárcsak egy órára is elhagyják az irodát ebéd céljából. Ilyenkor jön általában az étel-házhozszállítás, a pizza, a gyorsételek és a tömegkonyhák. Erre cáfol rá egy új magyar házhoz szállító cég, amely gourmet-módra főz.
"Ételkiszállítással foglalkozunk, de megpróbálunk olyan dolgot létrehozni ezen a téren, amit még senki. Alapvetően a gasztró erotikastílust kereszteztük a bisztró stílussal alapanyagok, technika és a tudás tekintetében. Így alakítottuk ki a konyhánkat is: csak profi felszerelésekkel dolgozunk, a legjobb minőségű alapanyagokból főzünk, onnan vásárolunk, ahonnan a legdrágább budapesti éttermek" - mondta Kiss Gábor séf, aki korábban világszerte vezette ötcsillagos szállodák konyháit, de főzött már nagykövetségeken és államfőknek is.
Forrás: Turizmus Online