Lendületben a Gere pincészet

A Gere Attila pincészete és a Crocus GERE Bor Hotel & Resort számára sikeresen és kalandosan indult a nyár. Több díj nyerteseként és egy verseny aktív résztvevőjeként bizonyítottá vált, hogy a néhány éve kijelölt út nem csak jónak, de kiválónak bizonyult.

A Crocus GERE Bor Hotel & Resort szálloda szívén viseli a sportolást, így szinte egyértelmű volt, hogy képviselteti magát a Nemzeti Bormaraton villányi futamán. A lelkesedés hatalmas volt, a szálloda a legnagyobb csapattal vett részt, és kiemelendő, hogy az egyetlen nevező volt, aki csak saját dolgozóival indult a megmérettetésben. A lelkesedés tovább sodorta a csapatot, így ráadásként az utolsó napon még egy távot bevállaltak, és egyedüli villányi csapatként a hajósi célba futásra is elkocogtak. De nem csak a dolgozók, Gere Andrea is részt vett a programban, így elmondható, hogy a ​​ Crocus GERE Bor Hotel & Resort szállodánál egységben az erő.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ünnepélyes keretek között díjazta a legsikeresebb vállalkozásokat. A június elején kiadott „Díj a sikeres vállalkozásokért” plakett ezúttal a Gere pincészethez került. „A hónap kis- és középvállalkozása” díjat az AKA kereskedelmi Kft.-Gere Attila Pincészete nevében Gere Andrea ügyvezető vehette át.

Gere Attila pincészete hét generáció óta a szőlőművelés és a borkészítés hagyományait átörökítő családi vállalkozás. A már 70 hektáron gazdálkodó családi birtok mellett számos más területen is sikereket ért el. A vállalkozás az utóbbi években sikeresen pályázott uniós forrásokra: így a bortermelés melléktermékét feldolgozó szőlőmag-üzem létesítésére mintegy 65 millió forintos támogatást nyert el, míg hotelfejlesztésre és bővítésre 228 millió forintnyi támogatást kaptak.

A nyár kezdete más meglepetést is tartogatott: A pihenést, kikapcsolódást keresők is magasan a legjobbak között tartják számon a Crocus GERE Bor Hotel & Resort-ot. A TripAdvisor értékelése szerint 2015 évben a szálloda elnyerte a 2015 TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE díjat.

Forrás: Vendég&Hotel Online


Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején

Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején 

Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon

Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon 

Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben

Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben 

Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO

Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO 

A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?

Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?  

Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán

Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán 

Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál

Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál 

A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait

BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait 

A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka

Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka 

Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.
Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát

Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát 

Friss, laza és pimasz gasztronómia. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani vezette, Kopaszi-öböl partján nyitva lévő Zazie-ra.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.