Lendületben a Gere pincészet

A Gere Attila pincészete és a Crocus GERE Bor Hotel & Resort számára sikeresen és kalandosan indult a nyár. Több díj nyerteseként és egy verseny aktív résztvevőjeként bizonyítottá vált, hogy a néhány éve kijelölt út nem csak jónak, de kiválónak bizonyult.

A Crocus GERE Bor Hotel & Resort szálloda szívén viseli a sportolást, így szinte egyértelmű volt, hogy képviselteti magát a Nemzeti Bormaraton villányi futamán. A lelkesedés hatalmas volt, a szálloda a legnagyobb csapattal vett részt, és kiemelendő, hogy az egyetlen nevező volt, aki csak saját dolgozóival indult a megmérettetésben. A lelkesedés tovább sodorta a csapatot, így ráadásként az utolsó napon még egy távot bevállaltak, és egyedüli villányi csapatként a hajósi célba futásra is elkocogtak. De nem csak a dolgozók, Gere Andrea is részt vett a programban, így elmondható, hogy a ​​ Crocus GERE Bor Hotel & Resort szállodánál egységben az erő.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ünnepélyes keretek között díjazta a legsikeresebb vállalkozásokat. A június elején kiadott „Díj a sikeres vállalkozásokért” plakett ezúttal a Gere pincészethez került. „A hónap kis- és középvállalkozása” díjat az AKA kereskedelmi Kft.-Gere Attila Pincészete nevében Gere Andrea ügyvezető vehette át.

Gere Attila pincészete hét generáció óta a szőlőművelés és a borkészítés hagyományait átörökítő családi vállalkozás. A már 70 hektáron gazdálkodó családi birtok mellett számos más területen is sikereket ért el. A vállalkozás az utóbbi években sikeresen pályázott uniós forrásokra: így a bortermelés melléktermékét feldolgozó szőlőmag-üzem létesítésére mintegy 65 millió forintos támogatást nyert el, míg hotelfejlesztésre és bővítésre 228 millió forintnyi támogatást kaptak.

A nyár kezdete más meglepetést is tartogatott: A pihenést, kikapcsolódást keresők is magasan a legjobbak között tartják számon a Crocus GERE Bor Hotel & Resort-ot. A TripAdvisor értékelése szerint 2015 évben a szálloda elnyerte a 2015 TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE díjat.

Forrás: Vendég&Hotel Online


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.