Lendületben a Gere pincészet

A Gere Attila pincészete és a Crocus GERE Bor Hotel & Resort számára sikeresen és kalandosan indult a nyár. Több díj nyerteseként és egy verseny aktív résztvevőjeként bizonyítottá vált, hogy a néhány éve kijelölt út nem csak jónak, de kiválónak bizonyult.

A Crocus GERE Bor Hotel & Resort szálloda szívén viseli a sportolást, így szinte egyértelmű volt, hogy képviselteti magát a Nemzeti Bormaraton villányi futamán. A lelkesedés hatalmas volt, a szálloda a legnagyobb csapattal vett részt, és kiemelendő, hogy az egyetlen nevező volt, aki csak saját dolgozóival indult a megmérettetésben. A lelkesedés tovább sodorta a csapatot, így ráadásként az utolsó napon még egy távot bevállaltak, és egyedüli villányi csapatként a hajósi célba futásra is elkocogtak. De nem csak a dolgozók, Gere Andrea is részt vett a programban, így elmondható, hogy a ​​ Crocus GERE Bor Hotel & Resort szállodánál egységben az erő.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ünnepélyes keretek között díjazta a legsikeresebb vállalkozásokat. A június elején kiadott „Díj a sikeres vállalkozásokért” plakett ezúttal a Gere pincészethez került. „A hónap kis- és középvállalkozása” díjat az AKA kereskedelmi Kft.-Gere Attila Pincészete nevében Gere Andrea ügyvezető vehette át.

Gere Attila pincészete hét generáció óta a szőlőművelés és a borkészítés hagyományait átörökítő családi vállalkozás. A már 70 hektáron gazdálkodó családi birtok mellett számos más területen is sikereket ért el. A vállalkozás az utóbbi években sikeresen pályázott uniós forrásokra: így a bortermelés melléktermékét feldolgozó szőlőmag-üzem létesítésére mintegy 65 millió forintos támogatást nyert el, míg hotelfejlesztésre és bővítésre 228 millió forintnyi támogatást kaptak.

A nyár kezdete más meglepetést is tartogatott: A pihenést, kikapcsolódást keresők is magasan a legjobbak között tartják számon a Crocus GERE Bor Hotel & Resort-ot. A TripAdvisor értékelése szerint 2015 évben a szálloda elnyerte a 2015 TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE díjat.

Forrás: Vendég&Hotel Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.