A Kupola Lounge mostantól különleges programsorozattal jelentkezik, a Kupola Bar pedig Budapest legváltozatosabb helyi pezsgő és habzóbor kínálatával és megváltozott nyitva tartással várja mind a szálloda vendégeit, mind a helyi közönséget.
Az épület ikonikus festett üveg-kupolája és hatalmas kristálycsillárja alatt elhelyezkedő Kupola Lounge tökéletes helyszín egy délutáni teához, vagy a ház cukrász csapatának torta- és süteménykülönlegességeinek kóstolásához, véli a ház menedzsmentje, és hozzáláttak a megvalósításhoz. Az eseménysorozat december 13-án indult Torta Design Workshop-pal, majd Tokaji kóstoló lesz még decemberben Tokaji borokkal és hozzájuk passzoló süteményekkel. Karácsony előtt Macaron Workshop-ot is szerveznek.
A bár újonnan bemutatott italkínálata a magyar főváros legnagyobb helyi pezsgő és habzóbor választékát vonultatja fel, az ételek tekintetében pedig hetente változó, a séfjük által megálmodott kanapé szendvicsek és desszertek várják a vendégeket.
Az új koncepcióval és menükkel valami olyat kívántuk létrehozni, ami egyedülálló a magyar piacon. Reméljük, hogy külföldről érkező törzsvendégeink és a helyi közönség is ellátgat hozzánk, mondta Nicolas A Kipper, a The Ritz-Carlton Budapestet nyár óta vezető új vezérigazgató a programot bemutató szakmai tájékoztatón.
Forrás: Vendég&Hotel Online