A háromnapos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a vendégek.
Az elkészített ételekben természetesen ismét a kávé lesz a főszereplő, ahogy az tavaly és tavalyelőtt is így történt. Emellett a résztvevők megleshetik az ételek elkészítését, sőt maguk is kipróbálhatják a séfek különböző fortélyait.
Íme, a rendezvényen főző hazai és külföldi séfek listája:
az egy Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha)
az egy Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem)
az egy Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown)
a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca)
a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio)
Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem)
Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája)
Desszert:
Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem)
Borok, kávé:
Herczeg Ágnes borszakértő, Master of Wine jelölt - Fiáth Attila borszakértő, Master of Wine jelölt - Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq’ Bar) Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete
Forrás: Nespresso/Vendég