Az új, frissítő nyári fogásokat tartalmazó menüsor kizárólag a legfinomabb és legfrissebb helyi alapanyagokból készült, és tökéletes ízélményt kínál mindazoknak – legyen szó akár helyiekről vagy a városba látogató turistákról –, akik különleges kulináris kalandozásra vágynak a város szívében.
A Deák St. Kitchen új menüje gazdag, hiszen a választékban megtalálhatóak a könnyű, zöldséges fogások és a gazdag húsételek egyaránt, amelyek a magyar konyha tradicionális ételeit idézik, egy kis modern csavarral. A vendégek többek között olyan fogásokat kóstolhatnak, mint a grillezett cukkini kókuszos karalábé pürével vagy a borjú lapocka paprikás túrós tésztával. Az étlapon emellett számos különleges street food stílusú szendvics és saláta is helyet kapott, ráadásul az étterem ezentúl olyan fűszernövényeket is használ ételeihez – mint például rozmaringot, koriandert és mentát -, amelyeket saját, a szálloda épületének tetején helyett kapott kertjében termeszt.
Az új, nyári menüsor mostantól mindenki számára elérhető, aki ellátogat a The Ritz-Carlton, Budapest épületében található étterembe. A Deák St. Kitchen kínálatában nagy szerepet kapnak a nemzetközi konyha kedvenc fogásai is, amelyeket a magyar gasztronómiából átemelt apró részletek tesznek igazán egyedi élménnyé. A The Ritz-Carlton Budapest étterme ezen kívül frissen grillezett húsokat és halakat is felvonultat étlapján, amelyek a legjobb és legfrissebb alapanyagokból készülnek. Az itallapon helyi borok és sörök széles választéka található, a nyári hónapokban pedig a vendégek a Fashion Street-re néző teraszon fedezhetik fel az étterem innovatív koktélkreációit. "Nagy örömmel mutatjuk be a Deák St. Kitchen vadonatúj, a budapesti nyár inspirálta menüjét, melynek fogásai kizárólag a legkiválóbb, friss, helyi alapanyagok felhasználásával készülnek, egyedülálló kulináris élményt kínálva az idei szezonra"- mondta Sugár Róbert, Deák St. Kitchen séfje.
Forrás: Vendég & Hotel