Sándor, a Hódítás a konyhában című oldal szerzője, reklámszakemberből lett blogger, gasztroman(mán), az újhullámos brit konyha és a klasszikus vendéglős-kockásterítős-nagymamás gasztroörökség nagy szerelmese, a hamarosan megjelenő 'Hús első látásra' című könyv szerzője.
Kotyogós kávé, bundás kenyér, Anglia és Alföld, Balaton és Őrség, River Cottage és nagyanyám nyárikonyhája, bringa és bor, kolbász és cider: Hódítás a konyhában című könyvében ír ezekről, vagyis kedvenceiről.
A hétvégi menü pedig az ismert gasztrobloggernél a következőkből állt:
Paprikás krumplikrém, pirított krumplival, morzsával és debrecenivel, római szív saláta gyöngyhagymával, kovászos kenyérrel
Tarjás szendvics, tormás öntettel, sok zölddel, tejföllel
Lecsós húsgolyó
Csirkerolád szeletek ropogós csirkebőrrel, grillezett nektarin és cukkini, kecskesajttal, mozzarellával, ribizlivel, chilis Golden Syrup öntettel
Hagymás, szalonnás resztelt csirkemáj, kenyérrel
Patiszon, sörtésztában, házi tejfölös borsópüré
Italként pedig Buck's Fizz-t, azaz narancslét habzóborral kínált.
Forrás: Vendég & Hotel