Stratégiai partnerség egy rummal?

A FLAVA Kitchen & More hazánkban elsőként kötött partnerséget az LVMH csoporthoz tartozó Eminente rum márkával és magyarországi képviselőjükkel, a Fine Brands Company Zrt-vel.

Az együttműködés keretében márka termékei hangsúlyosabban jelennek meg ezentúl az étterem italkínálatában, valamint új termék bevezetése esetén a Flavában debütál majd az ital.

A megállapodásnak köszönhetően a FLAVA lett az Eminente első nagykövete.

A tökéletes kubai: íme, az Eminente rum / Forrás: FLAVA Kitchen
A tökéletes kubai: íme, az Eminente rum / Forrás: FLAVA Kitchen

Az Eminente a 19. századi kubai rum reneszánszát testesíti meg. A kubai rummesterek legrangosabb kitüntetését, a Primer Maestro del Ron Cubano címet elnyerő César Martí által készített és tervezett Eminente kiemelkedik a kubai rumok közül, ugyanis

termékei tartalmazzák a legmagasabb arányban az aguardientes-t.  Az aguardientes, azaz a kubai melaszból készült eaux-de-vie (egy nyers párlat, amely érleletlen és melaszból készül, az eau-de-vie franciául az „élet vizét” jelenti) adja az Eminente gazdag, összetett, gazdag aromájú ízvilágát.

Az étterem és a márka együttműködése a közös célokon, értékrenden és stílusvilágon alapul. Az Eminente jellegzetes jegyei vizuálisan is megjelennek az étteremben, emellett az italkínálatban hangsúlyosabban szerepelnek a márka termékei és az ezeken alapuló koktélok. A jövőben új termék bevezetése esetén, a Flavában kóstolhatják meg majd először a vendégek a különleges rumokat.

Izgatottak vagyunk, hogy egy olyan márka flagship egységévé válhattunk, amely stílusa és filozófiája megegyezik éttermünkével. Hatalmas elismerés számunkra, hogy Magyarországon elsőként dolgozhatunk együtt az Eminentével ilyen szinten.

– mondta Mesterházy László, a FLAVA vezetője.

 

 


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.