Számtalan hagyomány kapcsolódik az év utolsó és első napjához, mit szabad vagy mit tilos enni, nehogy a szerencse elkerüljön bennünket a következő időszakban. Széll Tamás és Szulló Szabina egy igazán ütős szilveszteri menüt álmodott meg az év utolsó napjára, mely menüsorban a hagyományoktól eltérően nem malacsült és lencsefőzelék szerepel, hanem egy saját koncepció alapján megálmodott izgalmas ételsor, amelyet imádott helyükön, a Standban ők maguk készítenek, és szolgálnak fel szilveszter este 7 órától vendégeiknek:
Íme, a teljes menüsor, év búcsúztató Széll-Szulló módra:
Kacsamáj, sárga cékla, füstölt mogyoró
Selyei fürjjel töltött derelye, marinált körte
Kecsege, uborkasaláta, kagylómártás
Beregi csirke, szarvasgomba, pecsenyelé
Szarvasgerinc, lassan sült hagyma, lencse
Palacsinta, mogyoró, csokoládé
Mákfagylalt, tökmag praliné, vanília
Petit fours
Forrás: Vendég / Arterego