Új üzemeltetője lesz a Spoon the Boatnak

A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek.

Az Eventrend Group alapító tulajdonosai és vezetői, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán nyitottak voltak a megkeresésre, hiszen már évekkel ezelőtt tárgyaltak egy együttműködésről, így az egyeztetések mindenki számára kedvező megállapodással zárultak. Az új üzemeltetők elismerik és nagyra értékelik a korábbi bérlők munkáját és köszönettel fogadják a segítőkész együttműködést, amely lehetővé teszi, hogy az átvétel és az újraindulás zökkenőmentes legyen. A Spoon erősen turisztikai orientációjú, ezért egyelőre csökkentett üzemmódban, indulásként augusztus közepétől, mint rendezvényhelyszín kezdi meg a működését.

Az Eventrend Group alapítóinak meggyőződése, hogy a válság nem csak egy leküzdendő probléma, hanem egy lehetőség a fejlődni és növekedni vágyó cégeknek, azoknak, amelyek folyamatosan feszegetik a saját határaikat. Ennek szellemében az Eventrend Group a továbbiakban is újabb üzleti lehetőségek keresésében gondolkodik. Mindezek mellett a cégcsoport fontos törekvése, hogy azon kollégáik részére, akiket a válság elhúzódása miatt az őket korábban foglalkoztató egységeikbe még nem tudnak visszavenni, újra munkalehetőséget tudjon teremteni.

Az új üzemeltetők nem szánnak más funkciót a jól ismert úszóműnek, mint ami eddig is volt: étterem-és rendezvényhajó marad a jövőben is. A cél, hogy a Spoon az ide érkezők számára a „kihagyhatatlan budapesti pillanatok” közé kerüljön, amelyről várhatóan nem csak a magas színvonalú és minőségi szolgáltatás gondoskodik, hanem az az egyedülálló panoráma is. Az 1600 négyzetméteres Spoon egyedülálló rendezvényhelyszínként télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 5 bárpulttal fogadja az ide érkezőket. Rendezvényhelyszínként 600 vendég befogadására alkalmas esküvők, konferenciák, sajtótájékoztatók, céges és privát partik megrendezéséhez.

Forrás: Turizmus Online


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.