Új üzemeltetője lesz a Spoon the Boatnak

A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek.

Az Eventrend Group alapító tulajdonosai és vezetői, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán nyitottak voltak a megkeresésre, hiszen már évekkel ezelőtt tárgyaltak egy együttműködésről, így az egyeztetések mindenki számára kedvező megállapodással zárultak. Az új üzemeltetők elismerik és nagyra értékelik a korábbi bérlők munkáját és köszönettel fogadják a segítőkész együttműködést, amely lehetővé teszi, hogy az átvétel és az újraindulás zökkenőmentes legyen. A Spoon erősen turisztikai orientációjú, ezért egyelőre csökkentett üzemmódban, indulásként augusztus közepétől, mint rendezvényhelyszín kezdi meg a működését.

Az Eventrend Group alapítóinak meggyőződése, hogy a válság nem csak egy leküzdendő probléma, hanem egy lehetőség a fejlődni és növekedni vágyó cégeknek, azoknak, amelyek folyamatosan feszegetik a saját határaikat. Ennek szellemében az Eventrend Group a továbbiakban is újabb üzleti lehetőségek keresésében gondolkodik. Mindezek mellett a cégcsoport fontos törekvése, hogy azon kollégáik részére, akiket a válság elhúzódása miatt az őket korábban foglalkoztató egységeikbe még nem tudnak visszavenni, újra munkalehetőséget tudjon teremteni.

Az új üzemeltetők nem szánnak más funkciót a jól ismert úszóműnek, mint ami eddig is volt: étterem-és rendezvényhajó marad a jövőben is. A cél, hogy a Spoon az ide érkezők számára a „kihagyhatatlan budapesti pillanatok” közé kerüljön, amelyről várhatóan nem csak a magas színvonalú és minőségi szolgáltatás gondoskodik, hanem az az egyedülálló panoráma is. Az 1600 négyzetméteres Spoon egyedülálló rendezvényhelyszínként télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 5 bárpulttal fogadja az ide érkezőket. Rendezvényhelyszínként 600 vendég befogadására alkalmas esküvők, konferenciák, sajtótájékoztatók, céges és privát partik megrendezéséhez.

Forrás: Turizmus Online


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.