Az Eventrend Group alapító tulajdonosai és vezetői, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán nyitottak voltak a megkeresésre, hiszen már évekkel ezelőtt tárgyaltak egy együttműködésről, így az egyeztetések mindenki számára kedvező megállapodással zárultak. Az új üzemeltetők elismerik és nagyra értékelik a korábbi bérlők munkáját és köszönettel fogadják a segítőkész együttműködést, amely lehetővé teszi, hogy az átvétel és az újraindulás zökkenőmentes legyen. A Spoon erősen turisztikai orientációjú, ezért egyelőre csökkentett üzemmódban, indulásként augusztus közepétől, mint rendezvényhelyszín kezdi meg a működését.
Az Eventrend Group alapítóinak meggyőződése, hogy a válság nem csak egy leküzdendő probléma, hanem egy lehetőség a fejlődni és növekedni vágyó cégeknek, azoknak, amelyek folyamatosan feszegetik a saját határaikat. Ennek szellemében az Eventrend Group a továbbiakban is újabb üzleti lehetőségek keresésében gondolkodik. Mindezek mellett a cégcsoport fontos törekvése, hogy azon kollégáik részére, akiket a válság elhúzódása miatt az őket korábban foglalkoztató egységeikbe még nem tudnak visszavenni, újra munkalehetőséget tudjon teremteni.
Az új üzemeltetők nem szánnak más funkciót a jól ismert úszóműnek, mint ami eddig is volt: étterem-és rendezvényhajó marad a jövőben is. A cél, hogy a Spoon az ide érkezők számára a „kihagyhatatlan budapesti pillanatok” közé kerüljön, amelyről várhatóan nem csak a magas színvonalú és minőségi szolgáltatás gondoskodik, hanem az az egyedülálló panoráma is. Az 1600 négyzetméteres Spoon egyedülálló rendezvényhelyszínként télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 5 bárpulttal fogadja az ide érkezőket. Rendezvényhelyszínként 600 vendég befogadására alkalmas esküvők, konferenciák, sajtótájékoztatók, céges és privát partik megrendezéséhez.
Forrás: Turizmus Online