Vidéken terjeszkedne a Nordsee

A Nordsee egy száz éves, európai bázisú, halakat forgalmazó gyorsétterem hálózat, mely hazánkban is átvevő partnereket keres. A franchise koncepció németországi központtal rendelkezik - írja a Franchiseportál.

Jelenleg közel ötszáz étteremből álló hálózat működik a márkanév alatt. Budapesten öt évvel ezelőtt nyitott az első Nordsee gyorsétterem. Hazánkban hat üzlettel van jelen a halas étterem, amely számot a magyar mester partner további egységek nyitásával, franchise partnerek csatlakozásával szeretné bővíteni a jövőben. A terjeszkedés tekintetében leginkább a vidéki településekre koncentrálnak.

A Nordsee franchise lehetőség

„Olyan partnereket keresünk, akik nyitottak abban, hogy Budapesten kívül, egy-egy vidéki megyeszékhelyen, egy közös vállalat keretében, éttermet nyissanak. Partnereink számára komoly hátteret adunk, hiszen a know-how átadásán túl, képzéseket, beszerzési csatornákat, és komplett arculati/ üzletkialakítási tanácsadást biztosítunk” – mondta el a Magyar Franchise Szövetség által készített interjúban Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Nordsee magyar mester franchise jogaival rendelkező vállalkozó.

„Amit elvárunk a partnereinktől, hogy elkötelezettek legyenek a halfogyasztás tekintetében a cégünk iránt, illetve rendelkezzenek olyan tőkeerővel, amellyel a beruházást, a bolt kialakítását meg tudják finanszírozni.”

Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint hazánkban is. Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden "hal" alapanyagot Németországból szállítanak, a hálózat Dubaiban is jelen van már.

Forrás: Franchiseportál


Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.
Legjobbak közt a magyar speciality kávé

Legjobbak közt a magyar speciality kávé  

A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.
Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben  

A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.