Vidéken terjeszkedne a Nordsee

A Nordsee egy száz éves, európai bázisú, halakat forgalmazó gyorsétterem hálózat, mely hazánkban is átvevő partnereket keres. A franchise koncepció németországi központtal rendelkezik - írja a Franchiseportál.

Jelenleg közel ötszáz étteremből álló hálózat működik a márkanév alatt. Budapesten öt évvel ezelőtt nyitott az első Nordsee gyorsétterem. Hazánkban hat üzlettel van jelen a halas étterem, amely számot a magyar mester partner további egységek nyitásával, franchise partnerek csatlakozásával szeretné bővíteni a jövőben. A terjeszkedés tekintetében leginkább a vidéki településekre koncentrálnak.

A Nordsee franchise lehetőség

„Olyan partnereket keresünk, akik nyitottak abban, hogy Budapesten kívül, egy-egy vidéki megyeszékhelyen, egy közös vállalat keretében, éttermet nyissanak. Partnereink számára komoly hátteret adunk, hiszen a know-how átadásán túl, képzéseket, beszerzési csatornákat, és komplett arculati/ üzletkialakítási tanácsadást biztosítunk” – mondta el a Magyar Franchise Szövetség által készített interjúban Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Nordsee magyar mester franchise jogaival rendelkező vállalkozó.

„Amit elvárunk a partnereinktől, hogy elkötelezettek legyenek a halfogyasztás tekintetében a cégünk iránt, illetve rendelkezzenek olyan tőkeerővel, amellyel a beruházást, a bolt kialakítását meg tudják finanszírozni.”

Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint hazánkban is. Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden "hal" alapanyagot Németországból szállítanak, a hálózat Dubaiban is jelen van már.

Forrás: Franchiseportál


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.