Vidéken terjeszkedne a Nordsee

A Nordsee egy száz éves, európai bázisú, halakat forgalmazó gyorsétterem hálózat, mely hazánkban is átvevő partnereket keres. A franchise koncepció németországi központtal rendelkezik - írja a Franchiseportál.

Jelenleg közel ötszáz étteremből álló hálózat működik a márkanév alatt. Budapesten öt évvel ezelőtt nyitott az első Nordsee gyorsétterem. Hazánkban hat üzlettel van jelen a halas étterem, amely számot a magyar mester partner további egységek nyitásával, franchise partnerek csatlakozásával szeretné bővíteni a jövőben. A terjeszkedés tekintetében leginkább a vidéki településekre koncentrálnak.

A Nordsee franchise lehetőség

„Olyan partnereket keresünk, akik nyitottak abban, hogy Budapesten kívül, egy-egy vidéki megyeszékhelyen, egy közös vállalat keretében, éttermet nyissanak. Partnereink számára komoly hátteret adunk, hiszen a know-how átadásán túl, képzéseket, beszerzési csatornákat, és komplett arculati/ üzletkialakítási tanácsadást biztosítunk” – mondta el a Magyar Franchise Szövetség által készített interjúban Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Nordsee magyar mester franchise jogaival rendelkező vállalkozó.

„Amit elvárunk a partnereinktől, hogy elkötelezettek legyenek a halfogyasztás tekintetében a cégünk iránt, illetve rendelkezzenek olyan tőkeerővel, amellyel a beruházást, a bolt kialakítását meg tudják finanszírozni.”

Az 1896-ban alapított, német franchise hálózat nagyon sokáig csak hazai nyelvterületeken, Németországban és Ausztriában volt jelen. Nem is olyan régen, 2008-2009-ben fordult a nemzetközi, főképp európai piacok felé, és nyitott üzleteket Romániában, Svájcban, Spanyolországban, Törökországban, Bulgáriában, Csehországban, Oroszországban, Cipruson valamint hazánkban is. Annak ellenére, hogy az éttermekbe minden "hal" alapanyagot Németországból szállítanak, a hálózat Dubaiban is jelen van már.

Forrás: Franchiseportál


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.