Egyedi étkezési stílus az Emirates járatain

Az utas elégedettsége a gyomrán át vezet - vallja a világ egyik vezető légitársasága, amely a Dubaj-Budapest ultramodern, szélestörzsű, minden kényelemmel felszerelt járatának magyarországi landolásával egybekötve mutatta be október 3-án élményérveit. 

Mint kiderült, a menü tervezéséért felelős csapat magasan képzett topséfekből áll, akik csupán azt a pofonegyszerű nézetet vallják, hogy az ételeket alkotó hozzávalóknak tökéletesnek kell lenniük. Ennek érdekében rengeteg időt töltenek a legjobb alapanyagok felkutatásával a világ minden tájáról.

Az Emirates szerint a fedélzeten felszolgált menü egyike azoknak a fontos alkotóelemeknek, amely miatt az utasok legközelebb is ugyanezt a légitársaságot választják. Az Emirátusok légitársaságának minden járata a célállomástól függően egyedi étlappal rendelkezik. A menü minden hónapban változik, és olyan szempontok is fontosak, mint például egy adott fogás súlya és nagysága mekkora.

A járatokon kínált borokat, pezsgőket és a vintage port-ot  minden évben egy borszakértőkből álló speciális csapat választja ki. A borszakértők csapata alapvetően azt nézi - e szakértő csapatnak tagja az Emirates elnöke, Sir Tim Clark is -, hogy összhangban legyen az adott fedélzeten kínált menüvel. 

 

 


Hasít a lett légitársaság

Hasít a lett légitársaság 

A légitársaság továbbra is elkötelezett abban, hogy a legjobb összeköttetést kínálja a Baltikum és a világ több része között.
A MÁV elég sajátos módon kezeli, hogy vonataik a nagy hőség miatt folyamatosan késnek és meghibásodnak

A MÁV elég sajátos módon kezeli, hogy vonataik a nagy hőség miatt folyamatosan késnek és meghibásodnak 

Azt tanácsolják utasaiknak, hogy vonat helyett inkább menjenek busszal.
Bezárt a debreceni reptér - a budapesti már reagált is a váratlan lépésre

Bezárt a debreceni reptér - a budapesti már reagált is a váratlan lépésre 

Mint pénteken szerkesztőségünknek eljuttatott közleményükben írják, ők veszik át az átmenetileg bezárt debreceni repülőtér forgalmának egy részét.
Egyelőre zárva a debreceni reptér

Egyelőre zárva a debreceni reptér 

A Debrecen Nemzetközi Repülőtér a következő információt küldte ezzel kapcsolatban.
A mogyoródi Forma-1 futamra nem egyszerű a kijutás - vagy mégis?

A mogyoródi Forma-1 futamra nem egyszerű a kijutás - vagy mégis? 

A Formula 1 Magyar Nagydíjat július 19-21. között rendezik - telt ház, azaz négy nap alatt több mint 300 ezer néző várható a versenyhétvégén.
Metanol-üzemanyagú tengerjáró ennél a luxus hajótársaságnál

Metanol-üzemanyagú tengerjáró ennél a luxus hajótársaságnál 

Fontos mérföldkőhöz érkezett a tengeri utazás jövője.
Megvan a Magyar Paralimpiai Társaság új hivatalos partnere

Megvan a Magyar Paralimpiai Társaság új hivatalos partnere 

A Wizz Air repíti a paralimpikonokat Párizsba.
Biztonságos utazás négylábú kedvenceinkkel

Biztonságos utazás négylábú kedvenceinkkel 

Íme néhány tipp, hogy mire érdemes odafigyelni, hogy az út ne csak a gazdinak, hanem a házikedvencnek is kellemes élmény legyen.
Budapest Airport: 2032-re tervezi a kormány a 3. terminál nyitását

Budapest Airport: 2032-re tervezi a kormány a 3. terminál nyitását 

Szoros iránymutatást végez a kormány, de a szakmai üzemeltetést a francia társtulajdonosnak engedi át.
Költözik egy Wizz Air gép - azonnal reagált rá az érintett debreceni reptér

Költözik egy Wizz Air gép - azonnal reagált rá az érintett debreceni reptér 

Az ultrafapados légitársaság bejelentette, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren állomásozó repülőgépét Budapestre helyezi át. Rögvest jött a reptér válasza is erre a lépésre.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.