hirdetés

A Burger King a McDonald'snak kampányol

A járvány miatt félő, hogy a konkurencia dolgozói is utcára kerülnek, a Burger King ezért arra kéri a vásárlókat, hogy rendeljenek mástól is - írja a hvg.hu.

hirdetés

Szokatlan kéréssel fordult fogyasztóihoz a Burger King brit csapata: arra kérték az embereket a Twitteren, hogy lehetőség szerint vásároljanak a McDonald'stól is. A tweetben hozzáteszik, soha nem hitték, hogy ilyesmire kérik majd a vásárlóikat, de a helyzet most ezt kívánja. Az ok természetesen a koronavírus-járvány, amely miatt világszerte utcára kerülnek az emberek. A Burger King brit csapata ezt szeretné megelőzni azáltal, hogy a konkurenciát népszerűsíti. A csapat nem csak a McDonald'sot reklámozza, a tweetben a KFC, a Subway és a Pizza Hut is szóba kerülnek, illetve hogy onnan is rendeljenek a vásárlók.

“A Whopper mindig a legjobb lesz, de a Big Mac sem rossz dolog” – írták a bejegyzésben, amit azóta több tízezren lájkoltak.

(forrás: hvg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk